1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Κακοκαιρία Ελπίς: Κινούνται κατά της Αττικής Οδού οι ασφαλιστικές εταιρίες

Κακοκαιρία Ελπίς: Κινούνται κατά της Αττικής Οδού οι ασφαλιστικές εταιρίες

0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εναντίον της Αττικής Οδού σκοπεύουν να κινηθούν οι ασφαλιστικές εταιρίες αναφορικά με τις ζημιές που υπέστησαν τα οχήματα μένοντας εγκλωβισμένα για ώρες στα χιόνια που προκάλεσε η κακοκαιρία Ελπίς.

Όπως μετέδωσε ο ΣΚΑΪ οι εταιρίες σκέφτονται να ασκήσουν το αναγωγικό τους δικαίωμα για την αποζημίωση των οδηγών για τις ζημιές που έχουν υποστεί τα αυτοκίνητα αλλά και την ταλαιπωρία που έχουν περάσει. Ήδη, όπως αναφέρθηκε, τα νομικά τμήματα των εταιριών συντάσσουν τις σχετικές αγωγές.

Σημειώνεται πως, παράλληλα, συγκροτείται Επιτροπή Διερεύνησης από το υπουργείο Μεταφορών προκειμένου να αναζητηθούν ευθύνες από τη διαχειρίστρια εταιρεία, η οποία θα καταβάλλει αποζημίωση 2.000 ευρώ για κάθε εγκλωβισμένο αυτοκίνητο, κάνοντας δεκτή τη σχετική εισήγηση του Κυριάκου Μητσοτάκη

Δείτε το σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.