1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Καινοτομία από την SoEasy Insurance: Ξεκινά να αποδέχεται κρυπτονομίσματα!

Καινοτομία από την SoEasy Insurance: Ξεκινά να αποδέχεται κρυπτονομίσματα!

Καινοτομία από την SoEasy Insurance: Ξεκινά να αποδέχεται κρυπτονομίσματα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία σημαντική είδηση αποκάλυψε πριν μερικές ημέρες, κατά τη διάρκεια της εκπομπής Insurance Talks ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance, κ. Γιάννης Νικολάου.

Πιστή στη φιλοσοφία της καινοτομίας που τη χαρακτηρίζει, ο κ. Νικολάου ενημέρωσε ότι η εταιρεία του είναι έτοιμη από τη νέα χρονιά να αποδέχεται από τους πελάτες της, πληρωμές μέσω κρυπτονομισμάτων.

Το επεισόδιο με το οποίο η εκπομπή Insurance Talks έκανε πρεμιέρα, είχε στο επίκεντρο της τις τεχνολογικές εξελίξεις στον ασφαλιστικό κλάδο και ήταν συνέχεια του μεγάλου Αφιερώματος του Cyprus Insurance News τον περασμένο Ιούλιο.

Όπως ανάφερε ο κ. Νικολάου τα κρυπτονομίσματα θα αποτελούν από την 1η του χρόνου για την εταιρεία του, κανονική μέθοδο πληρωμής, αφουγκραζόμενοι την ανάγκη της αγοράς να κάνει περισσότερες συναλλαγές ηλεκτρονικά. Με αυτή της την ενέργεια η SoEasy Insurance γίνεται η πρώτη εταιρεία στη χώρα μας που εντάσσει επίσημα τα κρυπτονομίσματα στις επιλογές πληρωμής για τους πελάτες της.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance συμπλήρωσε λέγοντας ότι είναι γεγονός ότι δουλεύουν για να αξιοποιούν την τεχνολογία με τον καλύτερο τρόπο πάντα με γνώμονα τις απαιτήσεις των πελατών της.

Δείτε πιο κάτω το συγκεκριμένο στιγμιότυπο από την εκπομπή!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.