1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Insurtech «Επανάσταση» ο τίτλος του 5ου Αφιερώματος του Cyprus Insurance News!

Insurtech «Επανάσταση» ο τίτλος του 5ου Αφιερώματος του Cyprus Insurance News!

Insurtech «Επανάσταση» ο τίτλος του 5ου Αφιερώματος του Cyprus Insurance News!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εδώ και χρόνια η ψηφιακή μετεξέλιξη ασφαλιστικών εταιρειών, ασφαλιστικών γραφείων και ασφαλιστικών διαμεσολαβητών είναι στο επίκεντρο των συζητήσεων στην ασφαλιστική βιομηχανία τόσο στη χώρα μας αλλά και σε ολόκληρη την Ευρώπη και τον κόσμο!

Το άγιο δισκοπότηρο της αξιοποίησης της τεχνολογίας χωρίς οι εταιρείες και οι επαγγελματίες να χάνουν τον ανθρώπινο χαρακτήρα που πρέπει να έχει η ασφάλιση είναι η πιο μεγάλη πρόκληση! Από την άλλη, σήμερα η τεχνολογία αναπτύσσεται πιο ραγδαία από ποτέ ενώ το λεγόμενο «embedded insurance» ανησυχεί τις ασφαλιστικές εταιρείες σε παγκόσμιο επίπεδο.

Το Cyprus Insurance News, το Νο1 μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, θα παρουσιάσει στο αναγνωστικό κοινό, ένα εκτενές αφιέρωμα με όλες τις τάσεις του INSURTECH οικοσυστήματος θέλοντας να καταγράψει την επόμενη μέρα για την ασφάλιση και τη διαμεσολάβηση!

Το αφιέρωμα έχει στόχο να καταγράψει τα δεδομένα της τεχνολογίας σε σχέση με τον ασφαλιστικό κλάδο, να παρουσιάσει σε κοινό και επαγγελματίες τους διάφορους τομείς της ασφάλισης που επηρεάζει η τεχνολογία αλλά και τις ενέργειες που έκαναν και κάνουν οι ασφαλιστικές εταιρείες και οι επαγγελματίες! Το αφιέρωμα θα συμπεριλαμβάνει περισσότερα από 20 άρθρα γύρω από τη χρήση της τεχνολογίας στον ασφαλιστικό κλάδο.

Μέσα από το αφιέρωμα, το Cyprus Insurance News δίνει την ευκαιρία σε ασφαλιστικές εταιρείες και διαμεσολαβητές να παρουσιάσουν τη στρατηγική και τις ενέργειες τους σε αυτό το πεδίο ενώ εταιρείες τεχνολογίας που έχουν λύσεις που απευθύνονται στον ασφαλιστικό κλάδο θα έχουν την μία πρώτης τάξεως ευκαιρία να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.

Δες τα πακέτα προβολής του Αφιερώματος εδώ

afieroma posts -01

Το αφιέρωμα θα έχει τις εξής 5 ενότητες

  • Ψηφιακή Ασφάλιση
  • Εφαρμογές Πελατών (Customer Portals)
  • Ανάληψη Κινδύνων & Τιμολόγηση (Underwriting & Pricing)
  • Απαιτήσεις (Claims)
  • Διαμεσολάβηση

Προώθηση Αφιερώματος:

Το αφιέρωμα του Cyprus Insurance News θα προβληθεί έντονα σε επιλεγμένα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και σε μηχανές αναζήτησης, για διάστημα 10 ημερών και στη συνέχεια θα προβάλλεται για περίοδο 3 μηνών μέσω της κεντρικής μας σελίδας

tags:

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.