1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Χορηγούμενο Άρθρο
  6. »
  7. Insurance Works: Σύμμαχος στην καθημερινότητα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή!

Insurance Works: Σύμμαχος στην καθημερινότητα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή!

Insurance Works: Σύμμαχος στην καθημερινότητα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Επαγγέλλεστε ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής;

Τότε σίγουρα θα γνωρίζετε εκ πείρας τι σημαίνει ευελιξία στο ωράριο, δια βίου μάθηση, προσαρμογή σε νέα δεδομένα και επαναλαμβανόμενες ενέργειες.

Αναμφίβολα καθοριστικό ρόλο στην καθημερινότητα καθώς και στην επιτυχία σας θα αποτελεί ο χρόνος που δαπανάτε σε δια ζώσης συναντήσεις – ραντεβού δημιουργώντας και διατηρώντας σχέσεις εμπιστοσύνης με τα συνεργαζόμενα μέρη: ασφαλισμένους και εταιρείες.

Αναρωτηθήκατε όμως ποτέ πως μπορείτε να αυξήσετε το διαθέσιμο σας χρόνο για διαπροσωπικές επαφές και κατ’ επέκταση τον αριθμό των ασφαλιστήριων συμβολαίων και πωλήσεων σας;

Η εταιρεία  Bluebyte Cyprus σας προτείνει:

  • Ψηφιοποίηση των εγγράφων σας

Απαλλαγείτε από τον όγκο χαρτιού στο γραφείο σας ψηφιοποιώντας όλα τα δεδομένα και έγγραφα σας. Με τον τρόπο αυτό η αναζήτηση του καθετί θα γίνει εύκολη υπόθεση.

  • Οργάνωση του πελατολογίου σας

Οργανώστε το πελατολόγιο σας, υφιστάμενους και υποψηφίους πελάτες, κρατώντας σε διαδικτυακή μορφή (εννοείται!) όλα τα στοιχεία επικοινωνίας μαζί τους. Διασυνδέστε επίσης τους υφιστάμενους πελάτες σας με τις ασφαλιστικές εταιρίες που συνεργάζεστε και τα συμβόλαια τους.

  • Αυτόματη επικοινωνία με sms και emails.

Ενημερώστε τους πελάτες σας για τη λήξη ή την ανανέωση των συμβολαίων σας καθώς και για νέα σχέδια ασφάλισης με αυτόματες διαδικασίες αποστέλλοντας τους sms ή emails.

  • Παρακολουθήστε τα οικονομικά σας δεδομένα.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες προβλέψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο για το 2024

Υπολογίστε αυτόματα τις προμήθειες σας, οργανώστε τις εισπράξεις των πελατών σας και κάντε τον έλεγχο των προμηθειών που σας αποδίδουν οι ασφαλιστικές εταιρίες με τη χρήση εξειδικευμένων εργαλείων.

Απλοποιήστε την επαγγελματική σας καθημερινότητα, εκτελώντας όλες τις πιο πάνω ενέργειες και ακόμη περισσότερες χρησιμοποιώντας το απόλυτο πολυεργαλείο, Insurance Works αποκτώντας ταυτόχρονα περισσότερο χρόνο για δια ζώσης συναντήσεις και πωλήσεις!

Ανακαλύψτε ακόμη περισσότερες δυνατότητες του προγράμματος Ιnsurance Works στην ιστοσελίδα της Bluebyte Cyprus, www.bluebyte.com.cy ή ζητώντας παρουσίαση του προγράμματος καλώντας στο 22464530.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.