1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Χορηγούμενο Άρθρο
  6. »
  7. Agridiotis Insurance: Στόχος μας να κάνουμε τις ζωές των πελατών μας...

Agridiotis Insurance: Στόχος μας να κάνουμε τις ζωές των πελατών μας καλύτερες!

Agridiotis Insurance: Στόχος μας να κάνουμε τις ζωές των πελατών μας καλύτερες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Έχοντας πίσω του μία ιστορία 60 ετών το ασφαλιστικό γραφείο Agridiotis Insurance έχει σαν όραμα να κάνει τις ζωές των ανθρώπων που συνεργάζονται μαζί του, πολύ καλύτερες προσφέροντας τους άριστη εξυπηρέτηση και πραγματική φροντίδα δίνοντας τους έτσι εκείνη την αίσθηση ασφάλειας που χρειάζονται για να πετύχουν τους δικούς τους στόχους και οράματα.

Όπως μας λέει ο Χριστόφορος Αγριδιώτης, Ιδιοκτήτης και Διευθύνων Σύμβουλος του γραφείου σήμερα, νιώθοντας οι πελάτες μας ασφαλείς μπορούν ευκολότερα να πετύχουν τους δικούς τους στόχους και τα δικά τους οράματα για εξέλιξη και ανάπτυξη, είτε πρόκειται για μία οικογένεια είτε για μία επιχείρηση.  

Η εταιρεία Αγριδιώτης Ασφαλιστικοί Πράκτορες, Μεσάζοντες και Σύμβουλοι Λτδ, ξεκίνησε τη δραστηριότητα της στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά  το 1987, από τον επιτυχημένο ασφαλιστή κ. Ανδρέα Αγριδιώτη ο οποίος είχε ήδη μεγάλη εμπειρία αφού ξεκίνησε τη καριέρα του στην ασφαλιστική βιομηχανία το 1962.

Σήμερα, σχεδόν τέσσερις δεκαετίες αργότερα, η εταιρεία δραστηριοποιείται με τεράστια επιτυχία από τον υιό του ιδρυτή, κ. Χριστόφορο Αγριδιώτη, τόσο στο τομέα των Γενικών Ασφαλειών όσο και στο τομέα των Ασφαλειών Ζωής και Υγείας.

Το γραφείο συνεργάζεται με αξιόπιστους ασφαλιστικούς οργανισμούς. Λειτουργεί όσον αφορά τον γενικό κλάδο, ως γενικός αντιπρόσωπος της Commercial General Insurance Ltd και στον κλάδο ζωής και υγείας συνεργάζεται με την Universal Life. Επίσης μέσω συνεργασιών ως υπο-αντιπροσωπεία, είναι σε θέση να προσφέρει συμβόλαια διάφορων ασφαλιστικών εταιρειών του εξωτερικού.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Γιώτα Ναζίρη ομιλήτρια στο 9ο συνέδριο ΠΣΕΑΔ

Μιλώντας για τις αλλαγές που έγιναν στο γραφείο από το 1996 όταν ο ίδιος αναμίχθηκε στο γραφείο, ο κ. Αγριδιώτης θυμάται χαρακτηριστικά ότι τότε υπήρχαν ακόμη γραφομηχανές και σχεδόν όλα γίνονταν χειρόγραφα. Φυσιολογικά με τα χρόνια, το γραφείο μετεξελίχθηκε τόσο σε τεχνολογία όσο και σε τεχνογνωσία, καταφέρνοντας να «παντρέψει» μία παλαιότερη γενιά ασφαλιστών με την καινούργια.

Αυτή τη στιγμή το γραφείο έχει 5 άτομα προσωπικό και στοχεύει στην περεταίρω ανάπτυξη του τόσο στον γενικό κλάδο που έχει μία αξιοσημείωτη παραγωγή αλλά και στον κλάδο ζωής που υπάρχουν πολλά περιθώρια για ανάπτυξη. Στα πλαίσια των στόχων αυτών, το γραφείο επεκτείνει αυτή την περίοδο τις γραφειακές του εγκαταστάσεις που βρίσκονται στο κέντρο της Λευκωσίας, στη Λεωφόρο Μακαρίου.

Μιλώντας για τις σχέσεις που έχει με τους πελάτες του το γραφείο, αναφέρει ότι στόχος είναι η άριστη και επαγγελματική εξυπηρέτηση διατηρώντας όμως τις προσωπικές – φιλικές σχέσεις μαζί τους όπως έκαναν από την ίδρυση του γραφείου. Στόχος είναι να μπορεί να δίνει πίσω στον πελάτη που τους εμπιστεύεται αξία μέσα από τις υπηρεσίες που του προσφέρουν. 

Ρωτώντας τον Χριστόφορο Αγριδιώτη για την αξία της εκπαίδευσης για έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή και μία επιχείρηση σήμερα, καταλαβαίνεις εύκολα ότι είναι για τον ίδιο το Α και το Ω στην προσπάθεια για συνεχή ανάπτυξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΠΣΕΑΔ: Ένας θεσμός που γράφει και θα συνεχίσει να γράφει ιστορία

Όπως μας λέει πρώτα προσπαθεί να τα εφαρμόζει ο ίδιος μέσα από σεμινάρια, μελέτη βιβλίων, ενημέρωση αλλά και προσωπική ανάπτυξη. Στόχος του είναι σαν ο ηγέτης της ομάδας να εμπλουτίζει συνεχώς καινούργιες γνώσεις και να αποκτά νέες δεξιότητες τις οποίες θα είναι σε θέση να μεταδώσει και στους συνεργάτες του στο γραφείο.

Το προσωπικό του γραφείου είναι για τον ίδιο συνεργάτες και συνοδοιπόροι στο όραμα και στην επίτευξη των στόχων και προσπαθεί πάντα στο μέτρο του δυνατού να τους καθοδηγεί και να τους εμψυχώνει και είναι έτοιμος να τους ακούσει και να μάθει και αυτός με την σειρά του. Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά «η εκπαίδευση είναι μία διαδικασία που δεν τελειώνει ποτέ» προσθέτοντας ότι ακόμη και μέσα από τις παρατηρήσεις ή τα παράπονα κάποιες φορές των πελατών μπορείς να γίνεσαι καλύτερος.

Όσον αφορά την τεχνολογία, το γραφείο έκανε μεγάλα βήματα τα τελευταία χρόνια αφού αντιλαμβάνεται τη σημασία που έχει στο σημερινό επιχειρησιακό περιβάλλον ενώ αναγνωρίζει ότι υπάρχουν ακόμη αρκετά βήματα που μπορούν να γίνουν προς τον στόχο της περεταίρω ψηφιακής μετεξέλιξης των δραστηριοτήτων τους.

Την ίδια στιγμή όπως μας λέει ο Χριστόφορος Αγριδιώτης, η τεχνολογία αποτελεί και μία μεγάλη πρόκληση αφού πιθανότατα τα επόμενα χρόνια θα δούμε περισσότερες ασφαλιστικές εταιρείες να πωλούν απευθείας κάποια προϊόντα όπως είναι κυρίως οι υποχρεωτικές ασφαλίσεις, γεγονός που φυσιολογικά θα επηρεάσει τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Μέχρι 30 Απριλίου το Early Bird για το συνέδριο του ΠΣΕΑΔ - Δήλωσε συμμετοχή

Ισχυρίζεται ότι ένας τρόπος για να παραμείνει στην αγορά ένας ασφαλιστικός σύμβουλος πέραν της υιοθέτησης και από τον ίδιο της τεχνολογίας, είναι η εξειδίκευση σε τομείς ασφάλισης που χαρακτηρίζονται πιο περίπλοκοι και που ο ρόλος του ασφαλιστή είναι πολύ σημαντικότερος. Ο σύγχρονος ασφαλιστικός διαμεσολαβητής θα πρέπει να εξελίσσετε σε αυτούς τους τομείς για να είναι σε θέση να δημιουργήσει νέες γραμμές παραγωγής που θα αναπληρώσουν τις απώλειες που μπορεί να έχει σε κάποιους πιο παραδοσιακούς κλάδους.

Άλλη μία πρόκληση για το γραφείο είναι το κανονιστικό πλαίσιο που υπάρχει και η πιθανότητα νέων νομοθεσιών στο μέλλον που μπορεί να αυξήσουν το λειτουργικό κόστος ενώ τον ίδιο τον απασχολεί και το θέμα της διαδοχής της επιχείρησης και αν αυτό θα συμβεί, τότε να εφαρμοσθούν προνοητικές πρακτικές προετοιμάζοντας ορθολογικά αυτή τη συνέχιση/διαδοχή.

Τέλος, ενδεικτικό της  σημασίας που δίνει το γραφείο στην συνεχή επαγγελματική κατάρτιση, είναι μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ.) καθώς επίσης και του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου.

Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας

  • Ασφάλιση Οχημάτων
  • Ασφάλεια Κατοικίας
  • Ασφάλιση Επιχείρησης
  • Ευθύνη Εργοδότη
  • Αστική Ευθύνη
  • Επαγγελματική Ευθύνη
  • Ασφάλιση Ζωής
  • Ασφάλιση Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: +357 22 763118

Email[email protected]

Ιστοσελίδα:  https://agridiotisinsurance.com/

Διεύθυνση:  Λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου ΙΙΙ αρ. 17, Λευκωσία 1065.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.