1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Χορηγούμενο Άρθρο
  6. »
  7. GML Insurance: Μία οικογενειακή επιχείρηση με επίκεντρο τον άνθρωπο

GML Insurance: Μία οικογενειακή επιχείρηση με επίκεντρο τον άνθρωπο

GML Insurance: Μία οικογενειακή επιχείρηση με επίκεντρο τον άνθρωπο
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Έχοντας στον πυρήνα του την ανθρωποκεντρική προσέγγιση του πελάτη, το ασφαλιστικό γραφείο GML Insurance Agent Ltd αποτελεί μία κατεξοχήν οικογενειακή επιχείρηση που αντιμετωπίζει τους πελάτες ως οικογένεια, έχοντας στόχο την ουσιαστική ικανοποίηση των αναγκών τους.

Έχοντας και ως σλόγκαν της επιχείρησης «In a family business, we treat you as a family», η GML Insurance υπόσχεται ότι ο κάθε πελάτης θα έχει την αντιμετώπιση που θα είχε από την ίδια του την οικογένεια, με την προσωποποιημένη εξυπηρέτηση να αποτελεί το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα του γραφείου.

Η GML Insurance Agent Ltd  ξεκίνησε τις δραστηριότητες της στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά το 1987 καθώς ήταν το όνειρο του κ. Γιώργου Λιόλη και της συζήγου του Μαρίας Λιόλη, θέλοντας να δημιουργήσουν τη δική τους επιχείρηση. Ήθελαν όμως να είναι μία επιχείρηση που θα είχε ταυτόχρονη προσφορά προς την κοινωνία, γι’ αυτό και επέλεξαν την εμπλοκή τους στον ασφαλιστικό χώρο αφού θεωρούσαν και θεωρούν μέχρι σήμερα ότι η ασφάλιση αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα στοιχεία στη ζωή του κάθε ανθρώπου.

Μέσα στην πάροδο των χρόνων η GML Insurance Agent Ltd εδραιώθηκε στην Κυπριακή αγορά, καταφέρνοντας να έχει στο ενεργητικό της αρκετές τιμητικές διακρίσεις. Μετά από παρότρυνση και καθοδήγηση που είχαν από τους γονείς, εντάχθηκαν στο δυναμικό του γραφείου και τα παιδιά Γιώργος Γ. Λιόλης και Ελένη Λιόλη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Αλίκη Λετυμπιώτου: «Ιδανικό το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Σύμβουλου για τη σύγχρονη γυναίκα»

Στόχος του γραφείου είναι ο επαγγελματισμός και η εξατομικευμένη εξυπηρέτηση, με βάση τις ανάγκες του κάθε πελάτη. Με στόχο την καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της, κάθε μέλος της οικογένειας της GML Insurance Agent Ltd έχει εξειδίκευση σε συγκεκριμένο κλάδο ασφάλισης, καθώς επίσης το γραφείο συνεργάζεται και με μικρό αριθμό συνεργατών ασφαλιστικών μεσαζόντων, αφού στόχος πέραν της  υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης για κάθε πελάτη, είναι αυτή να είναι άμεση χωρίς καθυστερήσεις.

Απόδειξη του οικογενειακού κλίματος και της κορυφαίας εξυπηρέτησης του γραφείου, αποτελεί το γεγονός ότι οι περισσότεροι νέοι πελάτες έρχονται μέσα από συστάσεις υφιστάμενων – ευχαριστημένων πελατών. Όπως μας λέει με μία φωνή η οικογένεια Λιόλη, «βλέπουμε τον κάθε πελάτη σαν άνθρωπο και όχι σαν πελάτη ή σαν μία συναλλαγή» εξετάζοντας προσεκτικά τις ανάγκες του έτσι ώστε να του προτείνουν εκείνες τις ασφαλιστικές λύσεις που θα προστατέψουν κατάλληλα εκείνον, την οικογένεια του και όλα όσα είναι σημαντικά για αυτόν.

Η GML Insurance είναι σήμερα ένα από τα μεγαλύτερα ασφαλιστικά γραφεία στη χώρα μας και δραστηριοποιείται σε όλους του κλάδους ασφάλισης με επαγγελματισμό και κατάρτιση. Άλλωστε όπως μας λένε, είναι πεποίθηση τους ότι μόνο με τη συνεχή εκπαίδευση και τη δια βίου μάθηση μπορεί κάποιος να εξελιχθεί επαγγελματικά και πολύ περισσότερο σε ένα τομέα όπως ο ασφαλιστικός που έχει στο επίκεντρο του τον άνθρωπο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ο νέος και ο απερχόμενος πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ στο νέο επεισόδιο του Insurance Talks

Η συνεχής βελτίωση είναι εκείνος ο παράγοντας που ενδυναμώνει την επιχείρηση και συμβάλει στην πολύ καλή φήμη του γραφείου η οποία έχει ως αποτέλεσμα τη συνεχή προσέλκυση νέων πελατών από στόμα σε στόμα.

Με στόχο να καταστεί τα επόμενα χρόνια το μεγαλύτερο γραφείο στην Κύπρο, η GML Insurance επιζητεί συνεχώς καινούργιες συνεργασίες με ικανούς ασφαλιστικούς συμβούλους τους οποίους χαρακτηρίζει ο επαγγελματισμός και θέλουν να αποτελέσουν μέρος μίας οικογένειας που έχει στόχο τη συνεχή εξέλιξη και ανάπτυξη.  

Όπως είναι φυσιολογικό στη σημερινή εποχή, η GML Insurance είναι υπέρμαχος της σωστής χρήσης της τεχνολογίας και πιστεύει ότι αυτή ήρθε για να ενισχύσει τον Ασφαλιστικό Διαμεσολαβητή και όχι για να απειλήσει την ύπαρξη του. Ως γραφείο επιζητά πάντα τις πιο αποδοτικές λύσεις οι οποίες θα συμβάλουν στη βελτιστοποίηση της λειτουργίας του γραφείου αλλά και θα συνεισφέρουν στην επίτευξη των στόχων.

Ηλεκτρονικές πληρωμές, τηλεδιασκέψεις, χρήση ασφαλιστικού και λογιστικού προγράμματος  αλλά και εκπαιδεύσεις μέσω διαδικτύου είναι μόνο μερικές από τις χρήσεις τις τεχνολογίας για την GML Insurance. Στόχος, όπως μας λένε, είναι μεν η μέγιστη αξιοποίηση της αλλά χωρίς να χάνουν τον ανθρωποκεντρικό χαρακτήρα τους αφού όπως μας τονίζουν «η σχέση που δημιουργείς με ένα πελάτη είναι πολύ σημαντική και δεν μπορεί να επιτευχθεί στο 100% μέσα από μία οθόνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  ΠΣΕΑΔ: Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία οι δια ζώσης εκπαιδεύσεις, χορηγία της So Easy Insurance

Αυτή τη στιγμή η εταιρεία συνεργάζεται με 8 εταιρείες στον Γενικό Κλάδο ενώ έχει  αποκλειστική συνεργασία με την Universal Life στον Κλάδο Ζωής και Υγείας πάντα με σκοπό ανάλογα με τις ανάγκες και το συμφέρον του κάθε ατόμου να δίνεται το κατάλληλο ασφαλιστικό προϊόν.

Δέσμευση του γραφείου όπως αναφέρουν και στην ιστοσελίδα τους είναι η καλύτερη εξυπηρέτηση των πελατών, η επαγγελματική στάση απέναντι στις ασφαλιστικές του ανάγκες και η αναβάθμιση του ρόλου του επαγγελματία Διαμεσολαβητή.

Τέλος ως γραφείο είναι ενεργό μέλος του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (ΠΣΕΑΔ) ενώ ο κ. Γιώργος Λιόλης υπήρξε Πρόεδρος του συνδέσμου.

Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας

  • Ασφάλιση Οχημάτων
  • Ασφάλεια Κατοικίας
  • Ασφάλιση Επιχείρησης
  • Ευθύνη Εργοδότη
  • Αστική Ευθύνη
  • Επαγγελματική Ευθύνη
  • Ασφάλιση Ζωής
  • Ασφάλιση Ιατροφαρμακευτικής Περίθαλψης

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: (+357) 22751243 / (+357) 99874046

Email[email protected]

Ιστοσελίδα: https://gmlinsurance.com.cy/

Διεύθυνση: Λεωφόρος Προδρόμου 37Β & Ιωάννη Γρυπάρη 2, Γραφείο 102, 1090, Λευκωσία

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.