1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Insurtech
  6. »
  7. Ηλεκτρονική Πλατφόρμα BDEO: Καινούριο προϊόν εκτιμήσεων ζημιών σε ακίνητη περιουσία!

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα BDEO: Καινούριο προϊόν εκτιμήσεων ζημιών σε ακίνητη περιουσία!

Ηλεκτρονική Πλατφόρμα BDEO: Καινούριο προϊόν εκτιμήσεων ζημιών σε ακίνητη περιουσία!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η Bdeo ιδρύθηκε το 2017 στην Ισπανία και από τότε έχει εδραιωθεί στον ασφαλιστικό κλάδο με παρουσία σε πολλές χώρες της Ευρώπης καθώς και το Μεξικό. Στην Κύπρο η Bdeo αντιπροσωπεύεται από την Lambros Papasavvas & Co LTD και χρησιμοποιείται ήδη καθημερινά από μεγάλες ασφαλιστικές εταιρείες της χωράς.

Τα προϊόντα Bdeo προσφέρουν υπηρεσίες χρησιμοποιώντας την μέθοδο SaaS (Software as a Service), και έτσι υπάρχει πρόσβαση μέσω του διαδικτύου από οποιοδήποτε υπολογιστή ή άλλη συσκευή χωρίς να είναι απαραίτητη η εγκατάσταση.

Η Bdeo εκμεταλλευόμενη τη χρήση της τεχνητής νοημοσύνης στη λήψη φωτογραφιών (Visual Intelligence), εδώ και αρκετά χρόνια προσφέρει έξυπνες λύσεις για τον κλάδο ασφάλισης οχημάτων που αφορούν προασφαλιστικους ελέγχους οχημάτων και φροντίδα ατυχήματος. Επιπρόσθετα μέσω εξειδικευμένων εργαλείων βιντεοκλήσης προσφέρει απευθείας επικοινωνία του εκτιμητή με το συνεργείο, όπου γίνεται καταγραφή και επισήμανση ζημιών, λήψη φωτογραφιών και αρχειοθέτηση όλων των στοιχείων.

Οι λύσεις της πλατφόρμας Bdeo προσαρμόζονται για τις ανάγκες της κάθε ασφαλιστικής εταιρείας, καθώς και δυνατότητα και υποστήριξη για ενοποίηση των υφιστάμενων συστημάτων των ασφαλιστικών εταιρειών με την πλατφόρμα Bdeo.

Προασφαλιστικός Έλεγχος οχήματος
Πλατφόρμα υπολογιστή (επισήμανση ζημιάς σε όχημα)
Φροντίδα ατυχήματος

Εκτίμηση ζημιών σε ακίνητη ιδιοκτησία

Ένα καινούριο προϊόν της Bdeo αφορά τις υπηρεσίες εκτιμήσεως ζημιών σε ακίνητη ιδιοκτησία. Η πλατφόρμα της Bdeo ακολουθεί την πιο κάτω διαδικασία για γρήγορη διεκπεραίωση των απαιτήσεων κάνοντας χρήση τεχνητής νοημοσύνης:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι 10 κορυφαίες προβλέψεις για τον ασφαλιστικό κλάδο για το 2024
  • Δυνατότητα συμπλήρωσης και αποστολής απαίτησης προς την ασφαλιστική εταιρεία συμπεριλαμβανομένου αναγκαίων εγγράφων όπως ταυτότητα, τίτλο ιδιοκτησίας, ασφαλιστήριο συμβόλαιο.
  • Φωτογράφιση και αποστολή των φωτογραφιών της ζημιάς μέσω του λογισμικού.
  • Φωτογράφιση και αποστολή τιμολογίων ή/και προσφορών επισκευής της ζημιάς.
  • Συλλογή δεδομένων με τεχνητή νοημοσύνη: Ανάλυση και σύγκριση των δεδομένων του απαιτητή με τις πληροφορίες στο τιμολόγιο ή στην προσφορά για να διασφαλιστεί ότι η απαίτηση αντιμετωπίζεται σωστά για τον εν λόγω κίνδυνο.
  • Σύγκριση τιμών: Η πλατφόρμα συγκρίνει την τιμή επισκευής που παρέχεται από τον απαιτητή με το συνηθισμένο κόστος επισκευής για παρόμοια ζημιά, αποφεύγοντας αξιώσεις με αποκλίσεις πάνω από τα όρια που ορίζει η ασφαλιστική εταιρεία.
  • Έλεγχος αυθεντικότητας δεδομένων: Η τεχνητή νοημοσύνη θα ελέγξει ότι η τοποθεσία της αξίωσης αντιστοιχεί στην τοποθεσία του ασφαλιστηρίου και θα πραγματοποιήσει άλλους ελέγχους για τον έλεγχο πιθανής απάτης.

Η εταιρεία Lambros Papasavvas & Co LTD βρίσκεται σε συνεργασία με την Bdeo και προσφέρει τα προϊόντα τους αποκλειστικά στην Κυπριακή αγορά. Για περισσότερες πληροφορίες μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με την Lambros Papasavvas & Co LTD.

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κεντρικά Γραφεία: Διγενή Ακρίτα 56, 1061, Λευκωσία

Τηλέφωνο: +357 22101582 | Fax: +357 22101584 | Email: [email protected]

Πλατφόρμα υπολογιστή (επισήμανση ζημιάς σε γυαλί)

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.