1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ideal Insurance: «Ο φίλος μου ο ποδηλατάκιας»

Ideal Insurance: «Ο φίλος μου ο ποδηλατάκιας»

Ideal Insurance: «Ο φίλος μου ο ποδηλατάκιας»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία πολύ ωραία εκδήλωση διοργανώνει η Ideal Insurance-Tsiolis P. Insurance Services σε συνεργασία με το Κέντρο Καλλιέργειας Ψυχής και Νου. Η ενέργεια που εντάσσετε στα πλαίσια της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας έχει σαν στόχο την Προαγωγή της Ασφαλιστικής Συνείδησης στα παιδιά.

Η εταιρεία επιχορηγεί τη συμμετοχή των παιδιών ηλικίας 3 έως 7 ετών σε ένα διαδραστικό παραμύθι. Τα παιδιά στα πλαίσια της ιστορίας, αναλαμβάνουν ρόλους, κάνουν κατασκευές, τραγουδούν και παίζουν με στόχο να κατανοήσουν και να εφαρμόσουν τους βασικούς κανόνες της υπεύθυνης οδήγησης.  Ο ποδηλατάκιας μαθαίνει στο φίλο του τι χρειάζεται να προσέχει αυτός και οι φίλοι του όταν κάνουν ποδήλατο αλλά και τι να αποφεύγουν για να μην κινδυνεύει η υγεία και η ζωή τους.

Η εκδήλωση που έχει τίτλο «Ο φίλος μου ο ποδηλατάκιας» όπως ονομάζετε και το παραμύθι, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο στις 13/11/2021 από τις 09:00 το πρωί μέχρι τις 12:00. Μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή μέχρι τις 8/11/2021 στην ηλεκτρονική διεύθυνσή [email protected] ή στα τηλέφωνα 22261066 και 99354057.

Σαν ιστοσελίδα χαιρόμαστε να στηρίζουμε τέτοια εκδηλώσεις που σκοπό έχουν την ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης που τόσο έχουμε ανάγκη στην χώρα μας. Όταν τέτοιες εκδηλώσεις έχουν σαν αποδέχτες τα παιδιά, το μέλλον αυτού του τόπου, τότε γίνονται ακόμη πιο σπουδαίες. Συγχαρητήρια στην Ideal Insurance και ελπίζουμε να δούμε παρόμοιες ενέργειες και από άλλους οργανισμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance Blog: Τι ισχύει για την ασφάλιση κοινόκτητων οικοδομών;

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.