1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Χορηγούμενο Άρθρο
  6. »
  7. Ideal Insurance: Διασφαλίζει το μέλλον με επαγγελματισμό, κατάρτιση και ενσυναίσθηση!

Ideal Insurance: Διασφαλίζει το μέλλον με επαγγελματισμό, κατάρτιση και ενσυναίσθηση!

Ideal Insurance: Διασφαλίζει το μέλλον με επαγγελματισμό, κατάρτιση και ενσυναίσθηση!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μια πορεία πέραν των 15 χρόνων, η Ideal Insurance είναι σε θέση να προσφέρει την «ιδανική ασφάλιση» στους πελάτες της, δηλαδή εκείνη που θα ανταποκρίνεται στις δικές τους ανάγκες και θα «διασφαλίζει το μέλλον τους σήμερα» όπως είναι και το σλόγκαν της εταιρείας.

Με κύριο στόχο την παροχή υπηρεσιών υψηλού επιπέδου στους πελάτες της και χρησιμοποιώντας μία επιστημονική προσέγγιση για την ανάλυση των χρηματοασφαλιστικών αναγκών τους, η Ideal Insurance με έδρα τη Λευκωσία δραστηριοποιείται παγκύπρια σε όλους τους κλάδους ασφάλισης. Αποστολή της εταιρείας είναι η δημιουργία μίας αγαστής και μακροχρόνιας σχέσης με τους πελάτες της.  Η εταιρεία συνεργάζεται με αριθμό ασφαλιστικών εταιρειών και μεσιτών, με σκοπό να προσφέρει πάντα λύσεις που ικανοποιούν τις ανάγκες των πελατών της.

Όπως εμφαντικά αναφέρει ο ιδρυτής και ιδιοκτήτης της εταιρείας Πάνος Τσιολής «σκοπός μας είναι η οικοδόμηση σχέσεων ζωής με τους πελάτες μας, συνεργασιών που θα ξεκινούν με την πρώτη επαφή με τον κάθε καταναλωτή και θα διαρκούν πάρα πολλά χρόνια».

panos-tsiolis-pr-6

Ο Πάνος Τσιολής έκανε τα πρώτα του βήματα στην ασφαλιστική βιομηχανία το 2007, όταν ακόμη ήταν φοιτητής στο μεταπτυχιακό του στη Διοίκηση Επιχειρήσεων. Δίνοντας μεγάλη σημασία στην κατάρτιση, τόσο του ίδιου όσο και των συνεργατών του, κατέχει τα πιστοποιητικά Certified Financial Advisor (C.F.A) και European Insurance Intermediary (E.I.I). Είναι ακόμη μέλος του Million Dollar Round Table (M.D.R.T), των επίλεκτων ασφαλιστών τόσο της Metlife (Elite Agents) όσο και της Υδρογείου Ασφαλιστικής (Zeus Club).

Όπως μας λέει «γενική μου πεποίθηση είναι ότι η γνώση είναι δύναμη για κάθε επαγγελματία αλλά και μια διαδικασία που δεν πρέπει να τελειώνει ποτέ, ειδικότερα στο επάγγελμα μας αυτό αποκτά μεγαλύτερη σημασία αφού οι συμβουλές μας επηρεάζουν τη ζωή και το μέλλον των ανθρώπων που μας εμπιστεύονται». Υπέρμαχος λοιπόν της δια βίου εκπαίδευσης ο Πάνος Τσιολής τονίζει ότι «σαν Ideal Insurance συνεχίζουμε να επιμορφωνόμαστε αλλά και να ενημερωνόμαστε για όλες τις τάσεις, σε τοπικό και διεθνές επίπεδο, συμμετέχουμε σε σεμινάρια και συνέδρια, πάντα με σκοπό την περαιτέρω ανάπτυξη των δεξιοτήτων και των γνώσεων μας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κόσμος Ασφαλιστική: Από το 1981 … για πάντα δίπλα σου!

Μιλώντας κάποιος με τον Πάνο Τσιολή διακρίνει εύκολα το πάθος του για το επάγγελμα και τον θεσμό της ασφάλισης. Καθόλου τυχαία και η ενεργή του συμμετοχή στα επαγγελματικά σώματα του επαγγέλματος, όπου είναι τα τελευταία χρόνια μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Συνδέσμου Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών (Π.Σ.Ε.Α.Δ) όπου και κατέχει την θέση του Οργανωτικού Γραμματέα του Διοικητικού Συμβουλίου ενώ είναι και πρόεδρος της Επαρχιακής Επιτροπής Λευκωσίας.

panos-tsiolis-pr-8
Φωτογραφία από την εκδήλωση της Ideal Insurance με τίτλο «Ο φίλος μου ο ποδηλατάκιας», που είχε σαν στόχο την σαν στόχο την Προαγωγή της Ασφαλιστικής Συνείδησης στα παιδιά

Όραμα του και μεγάλος του στόχος όπως μας λέει η συμβολή του στη βελτίωση και ενδυνάμωση της ασφαλιστικής συνείδησης στην κοινωνία και της ασφαλιστικής παιδείας στους νέους, η οποία κατά γενική ομολογία είναι σε χαμηλά επίπεδα στη χώρα μας.

Μιλώντας για τα πρώτα δικά του βήματα, μας λέει ότι «ο δρόμος φυσικά δεν ήταν στρωμένος με ροδοπέταλα, υπήρξαν δυσκολίες, εμπόδια και προκλήσεις τις οποίες ξεπεράσαμε» καταφέρνοντας 15 χρόνια μετά να είναι μία εταιρεία γνωστή στην αγορά για τις υπηρεσίες της, την ποιότητα στην εξυπηρέτηση και τις μακροχρόνιες σχέσεις που κτίζει με τους πελάτες της. 

Όπως μας λέει, όλα αυτά τα χρόνια δραστηριοποίησης της Ideal Insurance στην ασφαλιστική αγορά, υπήρξαν προβλήματα και εμπόδια, τα οποία έπρεπε να ξεπεραστούν. Άλλα εμπόδια ήταν εξωγενή όπως για παράδειγμα οι παγκόσμιες και τοπικές οικονομικές κρίσεις, η πανδημία πρόσφατα και ο πόλεμος τώρα, αλλά και προκλήσεις του ίδιου του επαγγέλματος όπως οι νέες νομοθεσίες IDD και το GDPR όπως και προκλήσεις που έχουν να κάνουν με την τεχνολογία και την ανάγκη να εξελιχθεί ο τρόπος με τον οποίον δούλευαν στο παρελθόν.  

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance Blog: Τι ισχύει για την ασφάλιση κοινόκτητων οικοδομών;

Μας λέει ότι «οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές είναι γενικά ανήσυχοι άνθρωποι, και πολλές φορές όλες αυτές οι προκλήσεις λειτουργούν σαν επιπρόσθετο κίνητρο προς την επιτυχία».

15 χρόνια μετά θεωρεί την πορεία πετυχημένη, σε τέτοιο βαθμό μάλιστα που δεν το περίμενε στα πρώτα του βήματα. Δεν είναι τυχαίες οι διάφορες διακρίσεις που κέρδισε όλα αυτά τα χρόνια η Ideal Insurance τόσο σε τοπικό αλλά και διεθνές επίπεδο, με πιο πρόσφατες την βράβευση από το «World Business Outlook Awards 2022» στη Σιγκαπούρη με 2 βραβεία ως «Most Recommended Personal Insurance Consultant» και «Best All in One Package Solutions provider» αλλά και η βράβευσή του τον περασμένο χρόνο από το «International Business Magazine» του Ντουμπάι με το βραβείο «Best Health Insurance Agent Provider for Foreigners in Cyprus 2021». Η πιο μεγάλη διάκριση όμως όπως μας λέει είναι όταν οι πελάτες του τον θεωρούν τον «φύλακα άγγελό» τους.

Η Ideal Insurance είναι ένα σύγχρονο ασφαλιστικό γραφείο, το οποίο εκμεταλλεύεται την τεχνολογία είτε έχοντας δικά της συστήματα όπως το CRM που χρησιμοποιείται για να διαχειρίζεται πιο αποδοτικά τη σχέση με τους πελάτες είτε άλλες πλατφόρμες όπως των ασφαλιστικών εταιρειών που συνεργάζεται.

Φυσικά όπως μας λέει ο ίδιος «είμαστε ενεργοί σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα όπως το και σε όλες τις πλατφόρμες ανταλλαγής μηνυμάτων προσθέτοντας ότι «η χρήση όλων αυτών των μέσων είναι πρωταρχικά για να ενισχύσουμε την αμεσότητα της επικοινωνίας μας με τους πελάτες, αλλά και για σκοπούς προσέλκυσης πελατών μέσω διαφόρων ενεργειών που κάνουμε όπως βίντεο, αρθρογραφία αλλά και άλλο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance: Συμμετείχε στην Έκθεση Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Όσο αφορά το μέλλον όπως μας αναφέρει ο ίδιος «στόχος μας είναι να συνεχιστεί η ραγδαία μας ανάπτυξη που είναι σε εξέλιξη τα τελευταία 10 χρόνια και να συνεχίσουμε να παρέχουμε το ίδιο και ψηλότερο επίπεδο υπηρεσιών και εξυπηρέτησης στους πελάτες μας». Επιδίωξη όπως μας λέει «να συνεχίσουμε να διευκολύνουμε ακόμη περισσότερο την ζωή των πελατών μας σε αυτές τις δύσκολες συνθήκες που όλοι ζούμε.»  

Τέλος, στόχος της εταιρείας όπως μας λέει και η ενδυνάμωση της σε κλάδους που το χαρτοφυλάκιο της δεν είναι τόσο ανεπτυγμένο όσο σε άλλους.  Ενώ κλείνοντας με δύο λόγια για τις προκλήσεις του μέλλοντος μας λέει ότι «αυτές έχουν να κάνουν με την ανάπτυξη της τεχνολογίας που πρέπει και εμείς σαν διαμεσολαβητές να εκμεταλλευτούμε τόσο για να εξυπηρετούμε καλύτερα τους πελάτες μας, να διευκολύνουμε την καθημερινή μας εργασία αλλά και να μπορέσουμε να δώσουμε λύσεις στους πελάτες που θα τους δώσουν πραγματική αξία».

Οι Υπηρεσίες της Εταιρείας

  • Ασφάλεια Ζωής (Αποταμιευτικές, Επενδυτικές, Συνταξιοδοτικές, Σπουδαστικές)
  • Ασφάλεια Επιχειρήσεων – Business Solution
  • Ασφάλεια Περιουσίας – Οικίας
  • Ασφάλεια Επαγγελματικής Ευθύνης
  • Ασφάλεια Κυβερνοχώρου
  • Ασφάλεια Υγείας
  • Ασφάλεια Οχημάτων
  • Και όλοι οι λοιποί κλάδοι

Στοιχεία Επικοινωνίας

Τηλέφωνο: 99354057

Email: [email protected]

Ιστοσελίδα: http://www.insuranceideal.com.cy/

Διεύθυνση: Λεωφόρος Ακροπόλεως 61, 2012, Στρόβολος

Εάν επιθυμείς να προβάλεις και εσύ την επιχείρηση σου στο μοναδικό μέσο ενημέρωσης του Ασφαλιστικού Κλάδου, μπορείς να επικοινωνήσεις μαζί μας. Περισσότερα εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.