1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ideal Insurance: Καλλιεργούμε την ασφαλιστική συνείδηση με εκδηλώσεις όπως το Φεστιβάλ...

Ideal Insurance: Καλλιεργούμε την ασφαλιστική συνείδηση με εκδηλώσεις όπως το Φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου

Ideal Insurance: Καλλιεργούμε την ασφαλιστική συνείδηση με εκδηλώσεις όπως το Φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με μεγάλη επιτυχία στέφθηκε το φεστιβάλ Ζεϊμπέκικου Κύπρου, στις 25 Νοεμβρίου στην αίθουσα Δεξιώσεων Χριστιάνα στην Αλάμπρα. Διοργανωτής του φεστιβάλ ήταν η σχολή χορού Dance Academy Cyprus.

Παρουσιάστηκαν πάνω από 20 σχολές χορού, εντός και εκτός συνόρων της Κύπρου και ήταν όλες οι παρουσιάσεις εξαιρετικές. Πρόσφεραν πρωτόγνωρο θέαμα σε μικρούς και μεγάλους φίλους της τέχνης του χορού, που κατέκλεισαν την αίθουσα, και οι παρευρισκόμενοι ξεπέρασαν τους 500.

Το παρόν δήλωσαν και μέλη της ομάδας της Ideal Insurance – Tsiolis P. Insurance Services, αφού ήταν ο μέγα περήφανος χορηγός της εκδήλωσης.

Ακολουθεί ο χαιρετισμός του κ. Πάνου Τσιολή ιδρυτή και CEO της Ideal Insurance:

«Εκ μέρους της Ideal Insurance του μέγα χορηγού της εκδήλωσης αυτής, με μεγάλη μας χαρά συμμετέχουμε μαζί σας σε αυτή την πανέμορφη εκδήλωση. Ο χορός είναι μορφή καλλιτεχνικής και αθλητικής έκφρασης, η οποία αναφέρεται στη δυνατότητα έκφρασης συναισθημάτων μέσω της κίνησης του σώματος. Μέσα στα πλαίσια της στρατηγικής μας εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, συνεισφέρουμε σε εκδηλώσεις με τέτοιο χαρακτήρα που στηρίζουν τις 7 τέχνες, τον πολιτισμό, την κουλτούρα, την παράδοση και το θέαμα… τέχνες που βοηθούν την ψυχική υγεία και καλλιεργούν την πνευματική διαύγεια. Θα συνεχίσουμε να στηρίζουμε Παγκύπρια τέτοιες εκδηλώσεις! Ταυτόχρονα με αυτό τον τρόπο προβάλλεται «η Ασφάλιση», η επιστήμη που θα διαφυλάξει κάθε άτομο, οικογένεια, επιχείρηση / οργανισμό και περιουσία. Έτσι, καλλιεργούμε την ασφαλιστική συνείδηση, προσφέρουμε γνώση-παιδεία που θα δημιουργήσει την ασφαλιστική κουλτούρα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance Blog: Τι ισχύει για την ασφάλιση κοινόκτητων οικοδομών;

Κλείνοντας, να ανακοινώσω ότι όσοι επικοινωνήσουν με την Ideal Insurance στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης μέχρι τέλη Δεκεμβρίου, θα εξασφαλίσουν ένα δωρεάν ραντεβού αξιολόγησης των ασφαλιστικών τους αναγκών και θα επωφεληθούν έκπτωση ανάλογα προιόντος.

Θα ήταν παράλειψη μου να μην ευχαριστήσω το Dance Academy Cyprus, τον κ. Νεκτάριο Φορη Ασσιώτη για την άψογη συνεργασία και για την εξαιρετική εκδήλωση.

Ας ξεκινήσει η διασκέδαση και ο χορός και μην ξεχνάτε χορεύω με ασφάλεια… Dance Secure!

Και όπως λέει και το σλόγκαν μας: Διασφαλίστε το μέλλον σας σήμερα!»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.