1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ideal Insurance: Άλλο ένα testimonial από έναν ευχαριστημένο πελάτη!

Ideal Insurance: Άλλο ένα testimonial από έναν ευχαριστημένο πελάτη!

Ideal Insurance: Άλλο ένα testimonial από έναν ευχαριστημένο πελάτη!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η στιγμή που ένας πελάτης θα χρειαστεί τον ασφαλιστικό του σύμβουλο και την ασφαλιστική του εταιρεία, είναι εκείνη που θα διαμορφώσει τελικά την εικόνα καταναλωτών και επιχειρήσεων για τον θεσμό της ασφάλισης.

Κάθε ιστορία που ένας πελάτης βρέθηκε σε μια δύσκολη στιγμή και ο ασφαλιστικός του διαμεσολαβητής και η εταιρεία που ήταν ασφαλισμένος στάθηκαν δίπλα του, βάζει ένα σημαντικό λιθαράκι στην καθιέρωση του ασφαλιστικού κλάδου ως ο κατ’ εξοχήν κλάδος που στηρίζει καθημερινά καταναλωτές και επιχειρήσεις!

Μία τέτοια ιστορία μοιράστηκε μαζί μας ο Αριστόδημος Αναστασιάδης, Managing Director της εταιρείας GEOIMAGING LTD και πελάτης του ασφαλιστικού γραφείου Ideal Insurance του Πάνου Τσιολή!

Όπως αναφέρει στο Testimonial του ο κ. Αναστασιάδης, η εταιρεία του συνεργάζεται με τον Πάνο Τσιολή για περισσότερα από 15 χρόνια με τη σχέση τους πλέον να είναι κάτι πολύ περισσότερο από αυτή μεταξύ ασφαλιστή και ασφαλιζόμενου αφού όποτε χρειαστούν κάτι ανταποκρίνεται άμεσα!

Συνεχίζοντας ο κ. Αναστασιάδης, αναφέρεται σε μια δύσκολη στιγμή που βίωσαν στον οργανισμό τους όπου μετά από ανεμοθύελλα καταστράφηκε εξειδικευμένος εξοπλισμός ζωτικής σημασίας και αξίας δεκάδων χιλιάδων ευρώ. Συνεχίζει λέγοντας, ότι η Ideal Insurance και ο Πάνος Τσιολής στάθηκαν στο πλευρό τους και με τις άμεσες και δραστικές του ενέργειες τους παρείχε την κάλυψη που χρειάστηκαν για να ξεπεράσουν την απώλεια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ideal Insurance: Συμμετείχε στην Έκθεση Καριέρας του Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου

Επίσης κάνει αναφορά στις αρκετές αποζημιώσεις ιατρικών περιστατικών του εργατικού δυναμικού της εταιρείας και των οικογενειών τους.

Κλείνοντας ο κ. Αναστασιάδης συστείνει ανεπιφύλακτα την Ideal Insurance και τον Πάνο Τσιολή έτσι ώστε, όπως λέει χαρακτηριστικά, «για να έχεις από πάνω ένα φύλακα άγγελο»

Δείτε πιο κάτω αυτούσιο το Testimonial

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.