1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ideal Insurance: 10+2 επιτεύγματα του 2023

Ideal Insurance: 10+2 επιτεύγματα του 2023

Ideal Insurance: 10+2 επιτεύγματα του 2023
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το 2023 έφυγε και η Ideal Insurance έκανε τον δικό της απολογισμό για τη χρονιά που μας πέρασε. Όπως αναφέρει η εταιρεία στην ανακοίνωση της, το 2023 έφυγε λαμπερό και αποτελεί το φάρο των καρπών που θα ευοδώσουν το 2024!

Όπως αναφέρεται, το 2023 ήταν μία χρονιά όπου η ομάδα της Ideal Insurance ενισχύθηκε με νέες προσθήκες ανθρώπινου δυναμικού.

«Η ανάπτυξη μας και στους 2 κλάδους είναι άξια αναφοράς , όπως και η κερδοφορία μας ταυτόχρονα ξεπέρασε κάθε προσδοκία από τους στόχους που θέσαμε» συμπληρώνει η ανακοίνωση.

Η εταιρεία καταγράφει τα 10 + 2 σημαντικά ορόσημα για το 2023.

  • Οι βραβεύσεις μας στο κλάδο Ζωής στη MetLife
  • Οι βραβεύσεις μας στο Γενικό κλάδο στην Υδρόγειο
  • Η Διεθνής διάκριση σε επίπεδο ΕΜΕΑ στο κλάδο Ζωής
  • Η σταθερή της παραμονή στο M.D.R.T
  • Ο κ. Τσιολής είχε την ευκαιρία και τη τιμή να συμμετέχει σαν ομιλητής σε πάνελ, στο Πανελλήνιο Insurtech συνέδριο στην Αθήνα, αλλά και στη Κύπρο σε τοπικά ασφαλιστικά συνέδρια.
  • Επίσης μια συγκινητική στιγμή ήταν η οργάνωση για τα 20χρόνια ΖΩΗΣ του ΠΣΕΑΔ, και η τιμητική διάκριση για την εθελοντική του δράση.
  • Ταυτόχρονα ο κ. Τσιολής είχε επιλεχθεί σαν μέλος κριτικών επιτροπών σε χρηματοασφαλιστικούς διαγωνισμούς.
  • Το γραφείο μας Χορήγησε το μεγάλο Παγκύπριο Ζειμπέκικο φεστιβάλ χορού και Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της δημοτικής εκπαίδευσης.
  • Σταθερός χορηγός για τις εκμπομπές του Cyprus Insurance Web Tv και συμμετοχή σε ασφαλιστικά αφιερώματα.
  • Σημαντικό επίτευγμα οι διακρίσεις 2 νέων ασφαλιστών της ομάδας στο κλάδο ΖΩΗΣ  & ΠΑ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα στρατηγική συνεργασία Ideal Insurance και Greystar Property Management Services

Η μεγαλύτερη ηθική ικανοποίηση, όπως αναφέρει η εταιρεία, είναι ο πραγματικός ρόλος ,στήριξης , συμβουλής, προστασίας της κάθε οικογένειας-ατόμου-επιχείρησης και

  • Οι άυλες υποσχέσεις που προσφέρουμε, γίνονται πράξεις, τι άλλο από τις Αποζημιώσεις προς πελάτες μας που ξεπέρασαν 6ψήφιους αριθμούς,
  • Στην ΥΓΕΙΑ το σημαντικότερο αγαθό της ζωής μας, η οικονομική ανάγκη από αποταμιευτικά σχέδια, ζημιές στο κλάδο οχημάτων, επιχειρήσεων, εξοπλισμού αλλά και κατοικίας.

«Μα αυτά και αυτά το πάθος μας και η αγάπη μας για το λειτούργημα της ασφάλισης ενδυναμώνεται ακόμη περισσότερο και συνεχίζουμε να προσφέρουμε τις ποιοτικές μας υπηρεσίες με ανιδιοτέλεια!» καταλήγει η ανακοίνωση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.