1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Η Τεχνολογία και η Εκπαίδευση στην υπηρεσία του επαγγελματία της ασφάλισης...

Η Τεχνολογία και η Εκπαίδευση στην υπηρεσία του επαγγελματία της ασφάλισης – Έρχεται το 13ο Insurance Talks Live!

Η Τεχνολογία και η Εκπαίδευση στην υπηρεσία του επαγγελματία της ασφάλισης – Έρχεται το 13ο Insurance Talks Live!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Άλλο ένα ενδιαφέρον θέμα θα έχει στο επίκεντρο της αυτή τη βδομάδα η εκπομπή Insurance Talks Live αφού θα ασχοληθεί με την τεχνολογία και την εκπαίδευση ως συμμάχους του επαγγελματία της ασφάλισης για την επιτυχία.

Το 13ο επεισόδιο της μοναδικής, τακτικής, εκπομπής του διαδικτύου στη χώρα μας, θα φιλοξενήσει δύο καταξιωμένους ομιλητές και εκπαιδευτές που επικεντρώνονται πολύ στην ανάγκη αξιοποίησης της τεχνολογίας από τους επαγγελματίες ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές.

Συγκεκριμένα, ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργός του Cyprus Insurance News, θα φιλοξενήσει σε 2 ξεχωριστές συνεντεύξεις – συζητήσεις τους Πάνο Λελεδάκη, Founder & CEO IFAAcademy – International Financial Architects και τον Ιωάννη Μηλιάτση, Εκπαιδευτή Πωλήσεων και Συγγραφέα, ιδιοκτήτη του bizman.gr.

Στην πρώτη μας συνέντευξη με τον κ. Λελεδάκη, θα καλύψουμε μεταξύ άλλων θέματα αναφορικά με την τεχνολογία, τη χρήση νέων τεχνολογιών όπως το Virtual Reality από τους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές, στο πως συμβάλει η τεχνολογία σήμερα στην εκπαίδευση του επαγγελματία ασφαλιστικού διαμεσολαβητή αλλά και πως μπορεί αυτός να ξεχωρίσει στον σημερινό ψηφιακό κόσμο.

Στη συνέχεια, μαζί με τον κ. Μηλιάτση, θα συζητήσουμε τις πιο σημαντικές δεξιότητες που πρέπει να έχει σήμερα ένας ασφαλιστικό σύμβουλος, θα εξετάσουμε γιατί είναι απαραίτητο το reskilling σήμερα καθώς και διάφορα θέματα γύρω από τις πωλήσεις που θα είναι χρήσιμα για του επαγγελματίες που θα μας παρακολουθήσουν.

Η εκπομπή θα μεταδίδεται όπως πάντα ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.