1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η SoEasy Travel Insurance συμμετείχε στην Έκθεση «Ταξίδι 2022»

Η SoEasy Travel Insurance συμμετείχε στην Έκθεση «Ταξίδι 2022»

Η SoEasy Travel Insurance συμμετείχε στην Έκθεση «Ταξίδι 2022»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο Σύνδεσμος Ταξιδιωτικών Πρακτόρων Κύπρου σε συνεργασία με τον όμιλο εταιρειών Display Art Plc διοργάνωσαν το τριήμερο 29 Απριλίου με 01 Μαΐου την Έκθεση «Ταξίδι 2022» στην οποία η SoEasy Travel Insurance συμμετείχε με εκθεσιακό περίπτερο.

Στην εξειδικευμένη αυτή έκθεση, που χαρακτηρίζεται από τις πιο επιτυχημένες που διοργανώνονται στην Κύπρο και πραγματοποιήθηκε μετά από 2 χρόνια απουσίας λόγω πανδημίας, συμμετείχαν ο Ελληνικός Οργανισμός Τουρισμού, το Υφυπουργείο Τουρισμού, Ταξιδιωτικοί Πράκτορες, Αεροπορικές Εταιρείες, Ξενοδοχεία, Τουριστικά Θέρετρα, Περιφέρειες, Νησιά και Δήμοι από Ελλάδα και πολλοί άλλοι.

Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, η So Easy Insurance παρουσίασε τόσο στους επαγγελματίες της ταξιδιωτικής βιομηχανίας που συμμετείχαν στην έκθεση όσο και στους καταναλωτές που την επισκέφθηκαν, το συμβόλαιο Ταξιδιωτικής Ασφάλισης της εταιρείας.

Η Ασφάλεια Ταξιδιού της SoEasy Insurance, έχει σχεδιαστεί να καλύπτει τον ταξιδιώτη από αναπάντεχα περιστατικά που μπορεί να συμβούν πριν, κατά τη διάρκεια ή μετά από ένα ταξίδι. Μεταξύ άλλων, η Ασφάλεια Ταξιδιού της SoEasy μπορεί να καλύψει τα Ιατρικά Έξοδα του ασφαλισμένου σε περίπτωση που χρειαστεί νοσηλεία, να τον αποζημιώσει σε περίπτωση ακύρωσης πτήσεων ή απώλειας των αποσκευών του ενώ προσφέρει προστασία και από άλλα απρόοπτα που μπορούν να συμβούν κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού.

Μέσα από την ιστοσελίδα της εταιρείας, οι πελάτες μπορούν τόσο απλά να πάρουν προσφορά, να διαλέξουν το πλάνο που τους ταιριάζει και να αγοράσουν το συμβόλαιο τους εύκολα και με ασφάλεια.  Η So Easy Travel Insurance προσφέρετε τόσο ατομικά όσο και ομαδικά και είναι διαθέσιμη για απλό ταξίδι ή για ετήσια κάλυψη.

Ο Γιάννης Νικολάου, Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance, τονίζει πως «Η ταξιδιωτική ασφάλιση της SoEasy Insurance είναι σχεδιασμένη για να ανταποκριθεί τόσο στις προσωποποιημένες ανάγκες των πελατών μας όσο και στις σημερινές ιδιαίτερες συνθήκες που ακόμη ζούμε. Με την SoEasy Travel Insurance, οι πελάτες μας μπορούν να νιώθουν σιγουριά και να απολαμβάνουν τα ταξίδια τους με λιγότερες ανησυχίες»  

Για περισσότερες πληροφορίες και προσφορά επισκεφθείτε το https://soeasytravelinsurance.com/

Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό

so-easy-travelexbition-2
so-easy-travelexbition-3
so-easy-travelexbition-4

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.