1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η SoEasy Insurance Βραβεύτηκε στα Digital Finance Awards!

Η SoEasy Insurance Βραβεύτηκε στα Digital Finance Awards!

Η SoEasy Insurance Βραβεύτηκε στα Digital Finance Awards!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το SILVER βραβείο στην κατηγορία «Best Paperless Initiative» στα πρόσφατα Digital Finance Awards που έγιναν στην Αθήνα, απέσπασε η SoEasy Insurance Brokers για την πρωτοποριακή πλατφόρμα SoEasy Plus. Η διάκριση αυτή αποτελεί την επιβράβευση της κορυφαίας μεσιτικής εταιρείας για την έγκαιρη και αποδοτική ψηφιακή μετάβαση της εταιρείας με τρόπο φιλικό προς το περιβάλλον.

Στα Digital Finance Awards 2023 συμμετείχαν οργανισμοί από Ελλάδα και Κύπρο και είχαν στόχο την ανάδειξη καινοτόμων έργων που συνέβαλαν στον ψηφιακό μετασχηματισμό του ευρύτερου χρηματοπιστωτικού τομέα. Το βραβείο παρέλαβε ο Άγγελος Παναγή, Non Motor Business Manager, της SoEasy Insurance.

Η πλατφόρμα SoEasy Plus αποτελεί μία 100% paperless ηλεκτρονική εφαρμογή που κάνει όλες τις διαδικασίες μεταξύ της εταιρείας, συνεργατών ασφαλιστικών συμβούλων και του πελάτη πολύ απλή.

Σε όλες τις διαδικασίες που εκτελούνται μέσω τις εφαρμογής δεν απαιτείτε οποιαδήποτε χειροκίνητη εργασία ενώ τόσο η αποδοχή των εγγράφων αλλά και η παράδοση όλων των εγγράφων και του συμβολαίου γίνεται πλήρως ηλεκτρονικά.

Η πλατφόρμας της SoEasy Insurance έχει επιτύχει την ψηφιοποίηση όλων των παραδοσιακών διαδικασιών της εταιρείας χωρίς την ανάγκη εκτύπωσης οποιονδήποτε εγγράφων. Η Ηλεκτρονική αποδοχή από το κινητό του πελάτη όλων των εγγράφων που παλαιότερα θα χρειάζονταν υπογραφή κάνει την όλη διαδικασία πολύ απλή, ενώ οι Ηλεκτρονικές Πληρωμές από οποιαδήποτε συσκευή και η Ηλεκτρονική Διαχείριση Απαιτήσεων και το After Sales Service μέσω της πλατφόρμας ολοκληρώνουν με τον καλύτερο τρόπο την εμπειρία του πελάτη.

Αυτό κατατάσσει την εφαρμογή της SoEasy ίσως και ως τη μοναδική στην εγχώρια ασφαλιστική αγορά που όλες οι διαδικασίες, για όλα τα προϊόντα της, είναι 100% ψηφιοποιημένες με τον ασφαλιστικό σύμβουλο να εξυπηρετεί τον πελάτη αυτόνομα και χωρίς να χρειάζεται η εκτύπωση οποιωνδήποτε εγγράφων.

Όπως αναφέρει ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance, κ. Γιάννης Νικολάου, «η βράβευση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει τη σωστή πορεία που ακολούθησε η εταιρεία τα τελευταία χρόνια στην προσπάθεια της για ψηφιακή μετεξέλιξη. Στόχος ήταν να καταστήσει τον ασφαλιστικό διαμεσολαβητή – συνεργάτη πρωταγωνιστή, την ίδια στιγμή που η εφαρμογή δεν θα άφηνε κανένα αρνητικό αποτύπωμα στο περιβάλλον όπως η εκτύπωση εγγράφων».

Ο κ. Νικολάου υπογράμμισε ότι «η SoEasy Insurance θα συνεχίσει να παρακολουθεί στενά τις τεχνολογικές εξελίξεις με στόχο τη συνεχή εξέλιξη προς όφελος τόσο των χιλιάδων πελατών μας αλλά και των συνεργατών – ασφαλιστικών διαμεσολαβητών μας που αποτελούν την αιχμή του δόρατος για την εταιρεία».

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.