1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η SoEasy Insurance είναι η πρώτη εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου που...

Η SoEasy Insurance είναι η πρώτη εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου που δέχεται κρυπτονομίσματα

Η SoEasy Insurance είναι η πρώτη εταιρεία του ασφαλιστικού κλάδου που δέχεται κρυπτονομίσματα
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η SoEasy Insurance Brokers, πιστή στη φιλοσοφία της συνεχούς καινοτομίας, ξεκίνησε από την 1η Ιανουαρίου του 2024 την αποδοχή των κρυπτονομισμάτων για την πληρωμή ασφαλίστρων από τους πελάτες της.

Η εξέλιξη αυτή επιβεβαιώνει τη δέσμευση της εταιρείας στην καινοτομία και στην προσαρμοστικότητα στις νέες τεχνολογικές τάσεις.

Αυτή η καινοτόμος τεχνολογική λύση, εφαρμόζεται αρχικά στην Ταξιδιωτική Ασφάλιση, ενώ το πλάνο της εταιρείας είναι να επεκταθεί το επόμενο διάστημα σταδιακά και στα υπόλοιπα είδη ασφάλισης. Η υλοποίηση της λύσης αυτής σηματοδοτεί ένα νέο ορόσημο στην Κυπριακή Ασφαλιστική Αγορά, καθιστώντας την SoEasy Insurance πρωτοπόρο στην αποδοχή ψηφιακών νομισμάτων.

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της SoEasy Insurance, κ. Γιάννης Νικολάου, δήλωσε: «Η απόφαση να ξεκινήσουμε να αποδεχόμαστε κρυπτονομίσματα για την πληρωμή ασφαλίστρων αντανακλά τη δυναμική μας προσέγγιση και την προσαρμοστικότητά μας στις σύγχρονες ανάγκες των πελατών μας. Πιστεύουμε ότι αυτή η κίνηση θα ενισχύσει την ευελιξία και θα προσφέρει περισσότερες επιλογές στους ασφαλισμένους μας, ενώ ταυτόχρονα εδραιώνει τη θέση μας ως πρωτοπόρου στην ασφαλιστική αγορά.»

Η SoEasy Insurance αντιλαμβάνεται την ανάγκη για συνεχή καινοτομία και αναζητά συνεχώς νέες τεχνολογικές λύσεις, προσφέροντας πάντα υπηρεσίες που συμβαδίζουν με τις επιθυμίες και τις ανάγκες των πελατών της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  SoEasy Insurance: Πώς να καταχωρήσεις το ακίνητό σου στην Airbnb;

Η διαδικασία πληρωμής με κρυπτονομίσματα πραγματοποιείται μέσω μίας από τις μεγαλύτερες και εγκυρότερες πλατφόρμες ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων. Ο πελάτης το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να διαλέξει το συγκεκριμένο τρόπο πληρωμής και να συνδεθεί στον λογαριασμό του, στη συγκεκριμένη πλατφόρμα.

Η νέα υπηρεσία είναι διαθέσιμη τώρα για την αγορά ταξιδιωτικής ασφάλισης από το  https://soeasytravelinsurance.com/ . Για περισσότερες λεπτομέρειες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το τμήμα εξυπηρέτησης πελατών της SoEasy!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.