1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η ΟΔ.Υ.ΚΥ Assistance συμμετείχε σε διήμερο σεμινάριο της ARC!

Η ΟΔ.Υ.ΚΥ Assistance συμμετείχε σε διήμερο σεμινάριο της ARC!

Η ΟΔ.Υ.ΚΥ Assistance συμμετείχε σε διήμερο σεμινάριο της ARC!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η εταιρεία Οδικής Βοήθειας ΟΔ.Υ.ΚΥ ASSISTANCE συμμετείχε στο διήμερο σεμινάριο της ARC, το οποίο πραγματοποιήθηκε στις 11 και 12 Οκτωβρίου, σε ξενοδοχείο των Αθηνών.

Η εταιρεία ARC, είναι  η μεγαλύτερη εταιρεία παροχής υπηρεσιών Οδικής Βοήθειας σε περισσότερες από 40 χώρες της Ευρώπης. Η ΟΔ.Υ.ΚΥ Assistance αποτελεί τον αντιπρόσωπο της εταιρεία ARC στην Κύπρο.

Η διήμερη εκδήλωση της εταιρείας στην Αθήνα, συγκέντρωσε πέραν το 200 συμμετεχόντων από το Ευρωπαϊκό δίκτυο της εταιρείας, με στόχο να μάθουν, να μοιραστούν ιδέες και να δημιουργήσουν σχέσεις με στόχο την ανάπτυξη λύσεων αιχμής στον συνεχώς εξελισσότεμενο τομέα της αυτοκινητοβιομηχανίας.

Το σεμινάριο παρακολούθησαν εκ μέρους της ΟΔ.Υ.ΚΥ ASSISTANCE τα στελέχοι της εταιρείας: Παύλος Ιωάννου, Ιωάννης Ιωάννου, Ηρόδοτος Ηροδότου και Πανίκος Πουλλής.

Δείτε πιο κάτω φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.