1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Κόσμος Ασφαλιστική βράβευσε τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Πράκτορες!

Η Κόσμος Ασφαλιστική βράβευσε τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Πράκτορες!

Η Κόσμος Ασφαλιστική βράβευσε τους κορυφαίους Ασφαλιστικούς της Πράκτορες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Σε μια μαγευτική βραδιά γεμάτη λάμψη, η Κόσμος Ασφαλιστική τίμησε τους κορυφαίους της Ασφαλιστικούς Πράκτορες που διακρίθηκαν για την εξαιρετική τους απόδοση κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς.

Η βραδιά αναγνώρισης και επιβράβευσης της εταιρείας πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023, στο Lemon Park στη Λευκωσία και το Cyprus Insurance News ήταν εκεί και σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ.

Στον χαιρετισμό του ο Εκτελεστικός Διευθυντής της εταιρείας, κ. Κυριάκος Τυλλής, αφού καλωσόρισε τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, τους συνεργάτες και το προσωπικό της εταιρείας, τόνισε ότι η συγκεκριμένη βραδιά αποτελεί πλέον θεσμό για την Κόσμος Ασφαλιστική, βραδιά κατά την οποία επιβραβεύουν τις επιτυχίες των συνεργατών της εταιρείας που συνεισφέρουν τα μέγιστα στην επίτευξη των στόχων της.

Συνέχισε λέγοντας ότι, «το 2022 ήταν μία πολύ καλή παραγωγικά χρονιά για την εταιρεία μας, μια χρονιά στην οποία συνεχίσαμε τα θετικά αποτελέσματα των τελευταίων ετών, με αυξημένη ποιοτική παραγωγή και μείναμε απόλυτα προσηλωμένοι στους στόχους που θέσαμε τα προηγούμενα έτη».

Ο κ. Τυλλής επεσήμανε το γεγονός ότι η εταιρεία προσαρμόστηκε στις δυσκολίες που στο σύνολο της η κοινωνία και οι επιχειρήσεις αντιμετώπιζαν λόγο της πανδημίας και του μετέπειτα πολέμου στην Ουκρανία. Πρόσθεσε ότι με προσεκτικές κινήσεις η εταιρεία κατάφερε, παρόλες τις απώλειες που ολόκληρη η οικονομία είχε από επενδύσεις, να έχει υψηλή κερδοφορία από ασφαλιστικές εργασίες, γεγονός είπε που τον χαροποιεί προσωπικά αφού ο πρωταρχικός στόχος είναι ένα υγιές χαρτοφυλάκιο και να είναι κερδοφόρα η εταιρεία ασφαλιστικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κόσμος Ασφαλιστική: Με θεαματική αύξηση κερδοφορίας έκλεισε το 2023

Τέλος έστειλε το μήνυμα ότι η επιτυχία είναι ομαδική και ότι όλοι μαζί κατάφεραν να επιτύχουν τους στόχους που έθεσαν τα προηγούμενα χρόνια ενώ υποσχέθηκε ότι η εταιρεία θα είναι δίπλα στους συνεργάτες της δυνατή και έτοιμη να αντιμετωπίσει οποιεσδήποτε προκλήσεις έρχονται, όπως και στο παρελθόν.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της εταιρείας, κ. Μάριος Λουκαΐδης, έδωσε το δικό του μήνυμα μέσα από ένα ποίημα με τίτλο «Ο Κόσμος μου» ευχαριστώντας τον κόσμο της εταιρείας, συνεργάτες και προσωπικό, για τα θετικά αποτελέσματα τονίζοντας την ίδια στιγμή το πόσα περισσότερα μπορούν να πετύχουν στο μέλλον.

Στο κυρίως μέρος της βραδιάς, η εταιρεία βράβευσε όσους ξεχώρισαν με τα παραγωγικά και ποιοτικά τους αποτελέσματα ενώ βραβεύτηκαν και τα μέλη της Λέσχης Κορυφαίων Συνεργατών της Κόσμος Ασφαλιστικής, το Cosmos Stars Club που απαρτίζεται από τους συνεργάτες που με επιμονή και υπομονή, δουλεύοντας σκληρά και ξεπερνώντας όλα τα εμπόδια που βρίσκουν κατά καιρούς μπροστά τους, πετυχαίνουν υψηλές επιδόσεις.  

Στην παρουσίαση αυτής της φαντασμαγορικής βραδιάς ήταν η γνωστή παρουσιάστρια Δήμητρα Μακρυγιάννη.

Μετά το πέρας των βραβεύσεων, ακολούθησε γεύμα με πλούσιο φαγητό και ποτό πάντα σε ένα συνεχώς εορταστικό κλίμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Δείτε το νέο Podcast μας: Η εξυπηρέτηση πελατών είναι mindset

Δείτε πλούσιο φωτορεπορτάζ από τις βραβεύσεις.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.