1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η Ideal Insurance πάει Λεμεσό! Νέο Service Point στη συμπρωτεύουσα το...

Η Ideal Insurance πάει Λεμεσό! Νέο Service Point στη συμπρωτεύουσα το 2024

Η Ideal Insurance πάει Λεμεσό! Νέο Service Point στη συμπρωτεύουσα το 2024
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μία σημαντική ανακοίνωση επιφύλασσε η Ideal Insurance και ο Πάνος Τσιολής κατά τη διάρκεια του εορταστικού δείπνου που παρέθεσε η εταιρεία στους συνεργάτες του γραφείου, για να τους ευχαριστήσει για τα εξαιρετικά αποτελέσματα της χρονιάς που μας πέρασε.

Όπως ανακοίνωσε κατά τη διάρκεια της ομιλίας του ο κ.Τσιολής, μεγάλος στόχος της Ideal Insurance για το 2024 είναι εντός του έτους να έχει ένα νέο Insurance Service Point στην πόλη της Λεμεσού.

Στο ξεκίνημα της ομιλίας του ο κ. Τσιολής ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες και τον καθένα ξεχωριστά για τις προσπάθειες τους και έδωσε το έναυσμα για ένα λαμπρότερο 2024.

Το εορταστικό δείπνο πραγματοποιήθηκε στην ταβέρνα  «Η φωλιά του Δράκου» στο Πεντάκωμο της επαρχίας Λεμεσού.

Ποια είναι η Ideal Insurance

Η Ideal Insurance, με πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία εξειδικεύεται στη διαχείριση Ασφαλίσιμων Κινδύνων και προσφέρει την «Ιδανική Ασφάλιση»!

 Απώτερος στόχος της εταιρείες είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών, μέσο επιστημονικής προσέγγισης & ανάλυσης των χρηματοασφαλιστικών αναγκών των πελατών της, αλλά και της αποτελεσματικής τους εξυπηρέτησης.

Η δραστηριοποίηση της εταιρείας είναι σε Παγκύπρια εμβέλεια ως προς την παροχή ασφαλιστικών υπηρεσιών με ατομικά και εταιρικά ασφαλιστήρια συμβόλαια. Μέρος της επέκτασης των υπηρεσιών της, αποτελεί η συνεργασία της με στρατηγικούς εταίρους, όπως οίκους αξιολόγησης ρίσκου, Υπηρεσίας παροχής Ευρωπαϊκών κονδυλίων, Λογιστικά & Δικηγορικά γραφεία, με στόχο να εμπλουτίσει τη δική της εμπειρία και να παρέχει τη σωστή συμβουλευτική καθοδήγηση. Απώτερος στόχος της εταιρεία η απόκτηση της εμπιστοσύνης των πελατών της, για να σας εξασφαλίσει ένα ασφαλές μέλλον μέσω της δικής της εμπειρογνωμοσύνης!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα στρατηγική συνεργασία Ideal Insurance και Greystar Property Management Services

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.