1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Η εκπομπή Learn from the Best φιλοξενεί την Κατερίνα Χαραλαμπίδου!

Η εκπομπή Learn from the Best φιλοξενεί την Κατερίνα Χαραλαμπίδου!

Η εκπομπή Learn from the Best φιλοξενεί την Κατερίνα Χαραλαμπίδου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η εκπομπή του Insurance Insiders Club Learn from the Best, επιστρέφει την Τρίτη 25 Ιουλίου 2023, στις 19:00 και φιλοξενεί την Κατερίνα Χαραλαμπίδου, Ασφαλιστική Σύμβουλο, CEO της wedo.insure και μέλος του MDRT Hellas.

Η εκπομπή Learn from the Best, θα μεταδίδεται ζωντανά και αποκλειστικά για τα μέλη του Insurance Insiders Club και έχει στόχο να εμπνεύσει τους επαγγελματίες μέσα από τις εμπειρίες συναδέλφων τους και να τους δώσει εκείνη την παρακίνηση που χρειάζονται για να συνεχίσουν!

Η εκπομπή Learn from the Best, φιλοξενεί κάθε φορά έμπειρους επαγγελματίες από το χώρο της ασφάλισης όπου θα μοιράζονται τη δική τους προσωπική ιστορία στον κλάδο, τις δυσκολίες και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν ενώ θα δίνουν χρήσιμες συμβουλές ιδιαίτερα για τους νέους επαγγελματίες!

Στο δεύτερο αυτό επεισόδιο της εκπομπής, φιλοξενούμενη θα είναι η Ασφαλιστική Σύμβουλος Κατερίνα Χαραλαμπίδου η οποία έχει μεγάλη εμπειρία στην Ελληνική Ασφαλιστική Αγορά. Η Κατερίνα Χαραλαμπίδου είναι σήμερα η CEO της wedo.insure ενώ είναι μέλος του MDRT Hellas!

Όσοι δεν έχουν εγγραφεί ακόμη και θέλουν να το παρακολουθήσουν μπορούν να ολοκληρώσουν την εγγραφή τους και να παρακολουθήσουν την εκπομπή εντελώς δωρεάν αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Δες όλα τα ωφελήματα του Insurance Insiders Club εδώ και γίνε σήμερα μέλος Δωρεάν αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών.

Δείτε το πρώτο επεισόδιο της εκπομπής εδώ.

learn from the best july-01

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.