1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Η CEO της Aviva ανάμεσα στις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του...

Η CEO της Aviva ανάμεσα στις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου!

Η CEO της Aviva ανάμεσα στις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του κόσμου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Αμερικανικό περιοδικό Forbes έδωσε στην δημοσιότητα την 18ή κατάταξή του για τις 100 πιο ισχυρές γυναίκες του πλανήτη. Ανάμεσα τους βρίσκονται επιχειρηματίες, αρχηγοί κρατών, και πολιτικοί που λύνουν τα πιο δύσκολα προβλήματα της κοινωνίας.

Ανάμεσα τους και η Διευθύνων Σύμβουλος της βρετανικής ασφαλιστικής εταιρείας Aviva, Amanda Blanc. Την βράβευση δημοσίευσε με την σειρά της και η ίδια η Aviva στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με την Amanda Blanc να λαμβάνει εκατοντάδες συγχαρητήρια μηνύματα.

Η Amanda Blanc γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ουαλία, στην κοιλάδα Rhondda όπου πολλά μέλη της οικογένειας της ζουν ακόμη εκεί.

Ξεκίνησε την καριέρα της ως απόφοιτος σε μία από τις πρώτες εταιρείες της Aviva, την Commercial Union. Μετά την επιτυχία της σε διάφορες ανώτερες διοικητικές θέσεις στον ασφαλιστικό κλάδο, επέστρεψε στην Aviva ως Διευθύνουσα Σύμβουλος τον Ιούλιο του 2020.

Όπως δήλωνε η ίδια όταν ανάλαβε τα καθήκοντα της, οι φιλοδοξίες της για την Aviva είναι μεγάλες. Με σωστή στρατηγική, τη δέσμευση για υψηλές επιδόσεις και την οικονομική πειθαρχία, θα γίνουμε ο κορυφαίος ασφαλιστής στο Ηνωμένο Βασίλειο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.