1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων
  6. »
  7. Η Ασφάλιση το πιο σταθερό στήριγμα των επιχειρήσεων σήμερα [Editorial]

Η Ασφάλιση το πιο σταθερό στήριγμα των επιχειρήσεων σήμερα [Editorial]

Η Ασφάλιση το πιο σταθερό στήριγμα των επιχειρήσεων σήμερα [Editorial]
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η χρονιά που διανύουμε είναι για τις επιχειρήσεις στη χώρα μας ένα έτος με πολλές και ποικίλες προκλήσεις. Από τη μία έχουμε την αναμενόμενη ύφεση στις οικονομίες όλης της Ευρώπης ενώ την ίδια στιγμή ζητήματα όπως η κυβερνοασφάλιση, η κλιματική αλλαγή αλλά και προσέλκυση ταλέντων είναι στην ατζέντα κάθε οργανισμού ανεξαρτήτως μεγέθους.

Σε αυτό το αβέβαιο, γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον, η ασφάλιση είναι το πιο σταθερό στήριγμα για τις επιχειρήσεις και έρχεται να προσφέρει αξιόπιστες λύσεις έτσι ώστε να περιορίσουν τα ρίσκα που είναι εκτεθειμένες και να εξασφαλίσουν την επιχειρηματική τους συνέχεια σε περίπτωση ενός απρόοπτου γεγονότος.

Από την μία πολυασφαλιστήρια επιχειρήσεων που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες παρέχουν μία ευρύτατη προστασία ενώ πιο εξειδικευμένες ασφαλίσεις όπως αυτές των ευθυνών και της κυβερνοασφάλισης μπορούν να προστατέψουν τις επιχειρήσεις από νέους και διαχρονικούς κινδύνους που τις περιβάλλουν.

Ακόμη τα σχέδια επαγγελματικών συντάξεων που προσφέρουν οι ασφαλιστικές εταιρείες του κλάδου ζωής αλλά και τα ομαδικά συμβόλαια ζωής και υγείας, αποτελούν ένα πρώτης τάξεως κίνητρο για τους εργαζόμενους και ενισχύουν την αφοσίωση του προσωπικού προς την επιχείρηση.

Το Cyprus Insurance News, το πρώτο μέσο ενημέρωσης του ασφαλιστικού κλάδου στην Κύπρο, παρουσιάζει στο αναγνωστικό κοινό, ένα εκτενές αφιέρωμα για όλα όσα πρέπει να ξέρουν οι επιχειρήσεις σήμερα για τα διαφορετικά είδη συμβολαίων που χρειάζεται να έχουν.

Το αφιέρωμα έχει στόχο να ενισχύσει τη γνώση του κοινού τόσο γύρω από τα εξειδικευμένα συμβόλαια Ασφάλισης Επιχειρήσεων αλλά και τα συνταξιοδοτικά και ομαδικά συμβόλαια του κλάδου Ζωής που μπορούν οι επιχειρήσεις να προσφέρουν στο προσωπικό τους. Το αφιέρωμα περιλαμβάνει πλειάδα χρηστικών άρθρων και ελπίζουμε ότι θα ευαισθητοποιήσουν τις επιχειρήσεις που σήμερα δεν είναι επαρκώς ασφαλισμένες.

Το αφιέρωμα αυτό δεν θα ήταν εφικτό χωρίς την πολύτιμη στήριξη των χορηγών και των εταιρειών που συμμετέχουν στο αφιέρωμα.

Πλατινένιος Χορηγός του Αφιερώματος είναι η Ασφαλιστική Εταιρεία Trust Insurance Cyprus

Χρυσός Χορηγός του Αφιερώματος είναι το Ασφαλιστικό Γραφείο Palmyri Insurance

Αργυρός Χορηγός του Αφιερώματος είναι η μεσιτική εταιρεία SoEasy Insurance

Χάλκινο Χορηγός του Αφιερώματος είναι το Ασφαλιστικό Γραφείο HJS Insurance

Χορηγός της ενότητας «Σχέδια Επαγγελματικών Συντάξεων» είναι η Eurolife

Στο Αφιέρωμα συμμετέχει με δημοσίευση άρθρου το ασφαλιστικό γραφείο Agridiotis Insurance Agents

Ευελπιστώ ότι θα βρείτε το περιεχόμενο αυτού του αφιερώματος χρήσιμο και θα σας ευαισθητοποιήσει να δείτε με διαφορετικό φακό το θέμα της ασφάλισης της επιχείρησης σας!

Καλή Ανάγνωση

Με φιλικούς χαιρετισμούς

Παναγιώτης Σοφοκλέους

Δημιουργός Cyprus Insurance News

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.