1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από την CNP Ασφαλιστική και την Αστυνομία Κύπρου!

Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από την CNP Ασφαλιστική και την Αστυνομία Κύπρου!

Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας από την CNP Ασφαλιστική και την Αστυνομία Κύπρου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν συντρίμμια !

Η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η Αστυνομία Κύπρου Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, για 24η συνεχόμενη χρονιά συνδιοργανώνουν την Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας, από τις 2 έως τις 8 Οκτωβρίου 2023. Στόχος είναι η ευρύτερη ευαισθητοποίηση και ενημέρωση του κοινού για τα θέματα της Οδικής Ασφάλειας και η συνεχής προσπάθεια για υιοθέτηση οδικής συνείδησης.

Την έναρξη κήρυξε σε Δημοσιογραφική Διάσκεψη, στις 2 Οκτωβρίου, η Έντιμη Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα. Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου. Χαιρετισμούς απηύθυναν, ο Αρχηγός Αστυνομίας κ. Στυλιανός Παπαθεοδώρου, ο Διευθυντής Τροχαίας, κ. Ιωάννης Μαυρόχαννας, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού. Στη διάσκεψη, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ παρέδωσε στην Αστυνομία 6 ποδηλατούμενα αυτοκινητάκια, με τα οποία τα παιδιά που επισκέπτονται το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής θα εξασκούνται στους βασικούς κανόνες οδικής ασφάλειας.

«Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν συντρίμμια !»

Μέσα από στοχευμένες δράσεις όπως διανομή φωσφορούχων ανακλαστικών γιλέκων σε αυτοκινητόδρομους, εκδηλώσεις σε εμπορικά κέντρα αλλά και την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης και ραδιοφωνικών σταθμών, το κεντρικό αυτό μήνυμα θα προωθηθεί στο ευρύ κοινό με σκοπό την αποτροπή τροχαίων συγκρούσεων και την προστασία της ανθρώπινης ζωής. Οι δράσεις της φετινής Εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας, ολοκληρώνονται με την ανοικτή Εκδήλωση για το κοινό που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 7 Οκτωβρίου 2023, από τις 10:00πμ μέχρι τις 2:00μμ στο My Mall, στη Λεμεσό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα Παγκύπρια Αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE

Σε αυτή θα εκτεθούν οχήματα που είχαν εμπλακεί σε τροχαίες συγκρούσεις. Μέλη από λέσχες μοτοσυκλέτας και ποδηλάτου θα παρέχουν ενημέρωση για τον εξοπλισμό και την ορθή χρήση των μέσων αυτών στο δρόμο.  Θα γίνουν επίσης επιδείξεις με τη χρήση των γυαλιών προσομοίωσης μέθης, ουσιών και κόπωσης. Την όλη εκδήλωση θα συνοδεύσει ζωντανή ραδιοφωνική κάλυψη – live link, 360 photobooth και ξυλοπόδαρος. Στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και της Αστυνομίας θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους για τα θέματα Οδικής Ασφάλειας και θα διανέμουν συμβολικά δώρα στο κοινό.

Η Εβδομάδα Οδικής Ασφάλειας τελεί υπό την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.