1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Eurolife: 20 χρόνια ζωής για το πρόγραμμα «ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ...

Eurolife: 20 χρόνια ζωής για το πρόγραμμα «ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ – LEAF»

Eurolife: 20 χρόνια ζωής για το πρόγραμμα «ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ – LEAF»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μια συνεργασία της Eurolife με τη CYMEPA και τα Υπ. Παιδείας και Γεωργίας

 Η Εurolife γιορτάζει φέτος 20 χρόνια επιτυχούς λειτουργίας του περιβαλλοντικού προγράμματος «ΜΑΘΑΙΝΩ ΓΙΑ ΤΑ ΔΑΣΗ – LEAF» στα σχολεία, μια συνεργασία με τη CYMEPΑ, την Κυπριακή Ένωση Προστασίας Θαλάσσιου Περιβάλλοντος. Το πρόγραμμα εντάσσεται στο πλαίσιο της Εταιρικής Κοινωνικής Υπευθυνότητας της Eurolife και υποστηρίζεται από το Υπουργείο Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας και το Τμήμα Δασών του Υπουργείου Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος.

Μέσω του προγράμματος η ασφαλιστική εταιρεία συμμετέχει στην προσπάθεια για ενημέρωση, ευαισθητοποίηση και προστασία των δασών, ξεκινώντας από τα δημοτικά σχολεία και τα νηπιαγωγεία. Επιπλέον, στο πλαίσιο του προγράμματος διοργανώνεται διαγωνισμός ανάμεσα στα παιδιά. Φέτος, μαθητές και μαθήτριες διαγωνίστηκαν στη συγγραφή θεατρικού έργου με θέμα το δέντρο Κοκκινομοσφιλιά, που κηρύχθηκε ως το Δέντρο της Χρονιάς 2023 από το Τμήμα Δασών.

Νικητές του διαγωνισμού είναι το Δημοτικό Σχολείο Αγίου Λαζάρου Α΄ στη Λάρνακα και το  10 Δημοτικό Σχολείο Χαλκούτσας Λεμεσού. Έπαινοι δόθηκαν στο Δημοτικό Σχολείο Καπέδων, στο Δημοτικό Σχολείο Αυγόρου, στο Δημοτικό Σχολείου Ζυγίου – Μαρί (Ε.Ο.Σ) και στο Ειδικό Σχολείο Ευαγγελισμός.

Κατά τη διάρκεια σχετικής εκδήλωσης στην παρουσία του Υπουργού Γεωργίας, Αγροτικής Ανάπτυξης και Περιβάλλοντος κ. Πέτρου Ξενοφώντος, του Επιθεωρητή Δημοτικής Εκπαίδευσης κ. Γιάννη Φαλά, του Γενικού Γραμματέα της CYMEPA, εκπαιδευτικών, γονιών και παιδιών, ο Λούης Ποχάνης, Διευθυντής Διεύθυνσης Ασφαλιστικών Εργασιών του Συγκροτήματος της Τράπεζας Κύπρου, ανάφερε πως «η Eurolife ως κοινωνικά υπεύθυνη εταιρεία και για την περαιτέρω ενίσχυση της ασφάλειας στον συνάνθρωπό μας, συνεχίζουμε να εστιάζουμε στην πρόληψη, προάγοντας τον υγιεινό τρόπο ζωής και την προστασία του περιβάλλοντος».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Σε ομιλία του ο Γενικός Διευθυντής της Eurolife Αβραάμ Πεκρής είπε πως «η αποστολή του Διεθνούς Προγράμματος “Μαθαίνω για τα Δάση” είναι η διάδοση της εκπαίδευσης για βιώσιμη ανάπτυξη σχετικά με τα δάση και όλων των σχετικών αξιών μεταξύ των νέων όλου του κόσμου». «Ένα όραμα και μια αποστολή τα οποία συνάδουν με τη δική μας στρατηγική Εταιρικής Υπευθυνότητας, συνδέοντας την αξία της Υγείας με την αξία του Περιβάλλοντος», επεσήμανε ο κ. Πεκρής.

Καταλήγοντας ανάφερε πως «στην Eurolife θα συνεχίσουμε να ενισχύουμε και να αναπτύσσουμε την ευαισθητοποίηση σχετικά με την προστασία της, με στόχο ένα υγιές μέλλον για όλους και κυρίως για τα παιδιά μας».

Στο τέλος της εκδήλωσης, απονεμήθηκαν τα βραβεία και οι έπαινοι του διαγωνισμού, ενώ παρουσιάστηκε το θεατρικό έργο του Δημοτικού Σχολείου Αγίου Λαζάρου Α΄.

eurolife-dasi

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.