1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Έρχεται το 1ο Cyber Security Conference στην Θεσσαλονίκη!

Έρχεται το 1ο Cyber Security Conference στην Θεσσαλονίκη!

Έρχεται το 1ο Cyber Security Conference στην Θεσσαλονίκη!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήστε δωρεάν την εγγραφή σας στο 1st Cyber Security Conference και εξασφαλίστε μία θέση στο πρώτο συνέδριο για την κυβερνοασφάλεια στη Β. Ελλάδα!

To Cyber Security Conference 2023 διοργανώνεται για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη με στόχο την ορθή ενημέρωση επιχειρήσεων και επαγγελματιών, αλλά και ιδιωτών που ενδιαφέρονται να ενημερωθούν για τις υφιστάμενες διαδικτυακές απειλές καθώς επίσης και για τις εξελίξεις γύρω από την κυβερνοασφάλεια!

Τα τελευταία χρόνια λόγω της ψηφιοποίησης της καθημερινότητας οι κυβερνοεπιθέσεις αποτελούν τον Νο1 κίνδυνο για επιχειρήσεις και ιδιώτες. Σε μία εποχή που η τεχνολογία εξελίσσεται ραγδαία οργανισμοί, επιχειρήσεις, ελεύθεροι επαγγελματίες αλλά και απλοί ιδιώτες αποτελούν στόχο επίδοξων hackers και καλούνται να αντιμετωπίσουν καθημερινά χιλιάδες διαδικτυακές απειλές.

Ανταποκρινόμενο στις ανάγκες προστασίας που δημιουργούνται γύρω από την ψηφιακή μας παρουσία, το  1st Cyber Security Conference έρχεται στις 27 Απριλίου στο Grand Hotel Palace στη Θεσσαλονίκη, για να δώσει απαντήσεις, μέσα από μία πλούσια ατζέντα ομιλητών – επαγγελματιών του κλάδου της κυβερνοασφάλειας!

Το Cyber Security Conference Thessaloniki απευθύνεται σε ιδιώτες, ελεύθερους επαγγελματίες, ιδιοκτήτες μικρών, μεσαίων και μεγάλων επιχειρήσεων αλλά και σε φοιτητές/σπουδαστές που θα ήθελαν να μάθουν περισσότερα για ένα νέο επαγγελματικό κλάδο με τεράστιες προοπτικές επαγγελματικής εξέλιξης, όπως αυτός της κυβερνοασφάλειας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται το Μάϊο το 2nd Thessaloniki Cyber Security Conference

Διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών

Με την υποστήριξη της ψηφιακής πλατφόρμας Eventora οι συμμετέχοντες έχουν την ευκαιρία

  • να πλοηγηθούν στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών του συνεδρίου
  • να λάβουν ενημερωτικό υλικό
  • να κλείσουν προσωπικές συναντήσεις με εκπροσώπους των χορηγών

Οι συναντήσεις μπορούν να προγραμματιστούν πριν, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του συνεδρίου, για οποιουδήποτε φύσεως θέμα!

Για τη διαδικτυακή περιήγηση στα ψηφιακά περίπτερα των χορηγών, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο Cyber Security Conference, από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/1st-cyber-security-conference-/

Συμμετοχή στο Networking Dinner

Μετά τη λήξη του συνεδρίου, οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία να δειπνήσουν σε έναν μοναδικό χώρο με ποικιλίες γεύσεων, μαζί με καταξιωμένα στελέχη και επαγγελματίες του κλάδου.

Γιατί να συμμετάσχετε;

Η Insurance Innovation για ακόμη μία φορά καινοτομεί προσθέτοντας στο 1st Cyber Security Conference αυτό που κάνει όλα τα συνέδριά της να ξεχωρίζουν, το networking.

Στελέχη των χορηγών – εταιρειών του συνεδρίου καθώς και επαγγελματίες – ενδιαφερόμενοι του κλάδου, θα έχουν την δυνατότητα να δειπνήσουν σε έναν εξαιρετικό χώρο, ενώ παράλληλα θα συζητήσουν για θέματα της αγοράς και ενδεχόμενες συνεργασίες, σε πιο κλειστό επαγγελματικό κύκλο.

Η συμμετοχή σας στο Networking Dinner αποτελεί μία μοναδική ευκαιρία δικτύωσης και σύναψης συνεργασιών με τους επαγγελματίες του κλάδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται το Μάϊο το 2nd Thessaloniki Cyber Security Conference

Το κόστος για την συμμετοχή περιλαμβάνει πλήρες γεύμα με κρασί ή μπύρα.

Το δείπνο θα παρατεθεί από 21.00 – 23.00

Για να εξασφαλίσετε θέση στο Networking Dinner, είναι απαραίτητη η εγγραφή σας στο Cyber Security Conference, από τον παρακάτω σύνδεσμο: https://www.eventora.com/el/Events/1st-cyber-security-conference-/

Χορηγοί Συνεδρίου:

GOLD: CYGNUS,DESIGNIA INSURANCE BROKERS, EMPIST, FORTINET | GCC,  GIANT STRIDE IT SERVICES, SPECTRUM, TICTAC LABORATORIES, UBITECH

SILVER: EXPERTO CREDE CONSULTANTS

ΒΡΟΝΖΕ: Ε.Ν. ΜΑΝΟΣ, INTERWORKS.CLOUD

Το Cyber Security ConferenceThessaloniki θα τεθεί υπό την Αιγίδα των: Αλεξάνδρεια Ζώνη Καινοτομίας, CISCO, Διεθνές Κέντρο Ψηφιακού Μετασχηματισμού και Ψηφιακών Δεξιοτήτων, Εθνικό Κέντρο Έρευνας και Τεχνολογικής Ανάπτυξης, Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, Σύνδεσμος Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών Ελλάδας

Χορηγοί Επικοινωνίας: cityportal.gr, culpanews.gr, cyprusinsurancenews.com, epixeiro.gr, grtimes.gr, karfitsa.gr, marketnews.gr, moneyview.gr, mynews.gr, myportal.gr, olathessaloniki.com, startup.grΖΟΟ 90.8

Το συνέδριο θα διεξαχθεί υβριδικά με φυσική παρουσία και ελεύθερη είσοδο, ενώ προσφέρεται  η δυνατότητα διαδικτυακής live παρακολούθησης.

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφτείτε την ιστοσελίδα του συνεδρίου στο www.cybersecurityconference.gr

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.