1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Έρχεται η 6η εκπομπή Insurance Talks Live – Θέμα το μέλλον...

Έρχεται η 6η εκπομπή Insurance Talks Live – Θέμα το μέλλον του συνταξιοδοτικού και οι λύσεις που προσφέρει ο ασφαλιστικός τομέας

Έρχεται η 6η εκπομπή Insurance Talks Live – Θέμα το μέλλον του συνταξιοδοτικού και οι λύσεις που προσφέρει ο ασφαλιστικός τομέας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Άλλη μία εκπομπή Insurance Talks Live έρχεται την επόμενη βδομάδα με ένα θέμα που απασχολεί την ασφαλιστική και όχι μόνο βιομηχανία σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο.  

Με την ευκαιρία της Ευρωπαϊκής Βδομάδας Συνταξιοδότησης που συνδιοργανώνει η Insurance Europe μαζί με άλλους 10 Ευρωπαϊκούς οργανισμούς και ξεκινάει τη Δευτέρα 28 Ιανουαρίου, η εκπομπή Insurance Talks Live που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 30 Νοεμβρίου στις 6:00μμ θα έχει κεντρικό θέμα «Το μέλλον του συνταξιοδοτικού και οι λύσεις που προσφέρει ο ασφαλιστικός τομέας».

Φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, στην 6η εκπομπή Insurance Talks Live, θα είναι οι Γενικοί Διευθυντές των 2 μεγαλύτερων Ασφαλιστικών Εταιρειών του κλάδου Ζωής στη χώρα μας για να συζητήσουμε μαζί τους το καυτό αυτό θέμα και να αναδείξουμε τις πιο σημαντικές του πτυχές.

Μαζί μας, σε αυτή την εκπομπή, θα βρίσκονται οι Αβραάμ Πεκρής, Γενικός Διευθυντής της Eurolife και Ανδρεανή Καλλιμάχου, Γενική Διευθύντρια της CNP Cyprialife.

Σε μία ανοικτή συζήτηση, η εκπομπή θα επιχειρήσει να αναδείξει τις προκλήσεις του συνταξιοδοτικού ζητήματος, τον ρόλο της ασφαλιστικής βιομηχανίας, τις διαβουλεύσεις που γίνονται σε Ευρωπαϊκό Επίπεδο ενώ θα δώσει σημαντικές συμβουλές στους καταναλωτές που τους προβληματίζει το συνταξιοδοτικό τους μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Η εκπομπή θα μεταδίδεται όπως πάντα ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube καθώς και από την σελίδα του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.