1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Ασφαλίσεις Επιχειρήσεων
  6. »
  7. Επιχειρηματική Ασφάλιση: Η Eurolife δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Επιχειρηματική Ασφάλιση: Η Eurolife δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις

Επιχειρηματική Ασφάλιση: Η Eurolife δίπλα στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στις μέρες, μας το οικονομικό περιβάλλον παγκοσμίως μεταβάλλεται ραγδαία, θέτοντας τις επιχειρήσεις ενώπιον σημαντικών και πολυεπίπεδων προκλήσεων. Η υιοθέτηση βέλτιστων πρακτικών διοίκησης και διαχείρισης αποτελεί μονόδρομο για τη βιώσιμη ανάπτυξη των οργανισμών που επιθυμούν να συμβαδίσουν με τις ταχύρρυθμες αλλαγές και το εξαιρετικά ασταθές πλαίσιο κινδύνου.

Η Επιχειρηματική Ασφάλιση αποτελεί σήμερα σημαντικό πυλώνα σταθερότητας για κάθε οργανισμό ανεξαρτήτως, μεγέθους και δραστηριότητας. Μία επιβεβλημένη επένδυση, που θωρακίζει τις επιχειρήσεις από καταστροφικές οικονομικές ζημιές, συνέπειες, ενώ ταυτόχρονα δημιουργεί τις απαραίτητες προϋποθέσεις για περαιτέρω ανάπτυξή τους.

Η Eurolife, ως ηγέτιδα εταιρεία στην Ασφαλιστική Βιομηχανία, κατέχει την εμπειρία και την τεχνογνωσία να εντοπίζει τους κινδύνους που ελλοχεύουν στις μικρομεσαίες επιχειρήσεις και με μια πλήρως εξειδικευμένη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων σε θέματα επιχειρηματικής ασφάλισης να ενημερώνει και να συμβουλεύει τις επιχειρήσεις.

Η διαδικασία μετατροπής και ανάλυσης της πληροφορίας σε γνώση και επιχειρηματική αξία βοηθά στην αντιμετώπιση των προκλήσεων και την αξιοποίηση ευκαιριών που αντιμετωπίζει το σύνολο των οργανισμών στη σύγχρονη εποχή. Η άρτια στελεχωμένη ομάδα Ασφαλιστικών Συμβούλων της Εταιρείας, με αίσθημα ευθύνης και επαγγελματισμό και με δέσμευση για ποιοτική και επιστημονική συμβουλευτική, αξιολογεί τα οικονομικά δεδομένα κάθε επιχείρησης: ισολογισμό, κερδοφορία, ύψος δανεισμού, ανάλυση κύκλου εργασιών, βασικούς οικονομικούς δείκτες, εκτιμώμενη αξία επιχείρησης και προοπτικές ανάπτυξής της. Ταυτόχρονα, σταθμίζει το νομικό πλαίσιο/εταιρικό δίκαιο και το φορολογικό πλαίσιο που διέπει εταιρείες, διευθυντές/μέτοχους/ιδιοκτήτες/κληρονόμους και τις κοινωνικές παροχές υγείας και σύνταξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Με τη γνώση, την εμπειρία και το εκτόπισμά της, η Eurolife μπορεί να προσφέρει πρόσθετους μηχανισμούς διαχείρισης κινδύνων καλύπτοντας τις απαιτήσεις όλων των επιχειρήσεων. Στο πλαίσιο αυτό οι Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι της Εταιρείας έχουν στη διάθεσή τους το εξειδικευμένο εργαλείο ανάλυσης επιχειρήσεων «Business Needs Tool» της Eurolife που αναλύει σε βάθος τα δεδομένα και αξιολογεί τις ανάγκες κάθε επιχείρησης.

Business Needs Tool

Το καινοτόμο Business Needs Tool έχει τη δυνατότητα να εκτιμήσει τις ασφαλιστικές ανάγκες των επιχειρήσεων μέσα από επεξεργασία σύνθετων πληροφοριών, ερωτηματολογίων αξιολόγησης ασφαλίσιμων κινδύνων και συνυπολογίζοντας άλλους σημαντικούς δείκτες αξιολόγησης της επιχείρησης προβαίνει σε ιεράρχηση και ποσοτικοποίηση των κινδύνων, αξιολογώντας παράλληλα το συνολικό προφίλ επιχειρηματικού κινδύνου ανάλογα με τα δεδομένα της κάθε επιχείρησης, παρέχοντας με αυτό τον τρόπο ένα σημαντικό βοήθημα για τον κάθε επιχειρηματία.

Ασφαλιστικός Σύμβουλος Eurolife

Ο Ασφαλιστικός Σύμβουλος της Eurolife, μέσα από μια σειρά ερωτήσεων προς τα στελέχη του οργανισμού, καταλήγει σε ένα σύνολο ποσοτικών και ποιοτικών αποτελεσμάτων και στην εκπόνηση μιάς Μία εμπεριστατωμένης μελέτης που παραδίδεται στον επιχειρηματία και αποτελεί ένα σημαντικό εγχειρίδιο για να:

  • γνωρίζει την επίδραση και τις συνέπειες των κινδύνων που μπορεί να επηρεάσουν την επιχείρησή του,
  • πάρει τις κατάλληλες αποφάσεις για σωστή διαχείρισή τους, με το χαμηλότερο δυνατό κόστος,
  • σχεδιάσει το κατάλληλο πλάνο ασφάλισης και να προβαίνει ανά τακτά διαστήματα σε αναθεώρησή τους, αναλόγως των απαιτήσεων και των νέων αναγκών που παρουσιάζονται
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Ο επιχειρηματίας, λαμβάνοντας στα χέρια του την αναλυτική έκθεση της Eurolife, στην οποία καταγράφονται τα αποτελέσματα των αξιολογήσεων, οι υφιστάμενες ασφαλιστικές καλύψεις και οι ασφαλιστικές ανάγκες της επιχείρησης, είναι σε θέση να προστατέψει και να καθορίσει το μέλλον του οργανισμού του. 

Με την εξειδικευμένη μελέτη Επιχειρηματικής Ασφάλισης της κορυφαίας Εταιρείας, Κλάδου Ζωής, οι οργανισμοί αποκτούν ένα αξιόπιστο σύμμαχο έναντι των σημαντικών προκλήσεων και κινδύνων που παρουσιάζονται στο σημερινό ασταθές οικονομικό περιβάλλον. Έχοντας δίπλα τους την Eurolife, διασφαλίζουν τη βιωσιμότητά τους, διατηρούν την οικονομική ισορροπία τους, βελτιώνουν την παραγωγικότητα και την ανταγωνιστικότητά τους. Την ίδια στιγμή, η διαδοχή και μετάβαση στη νέα γενιά γίνεται ομαλά, κατοχυρώνονται οι κληρονόμοι και προστατεύονται οι θέσεις εργασίας της επιχείρησης αυξάνοντας κατ’ επέκταση έτσι την αξία της.

Περισσότερα για την επιχειρηματική ασφάλιση στο https://www.eurolife.com.cy/eurolifecy/etairika-nea/epixeirimatiki_asfalisi/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.