1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ενημερωτική Ημερίδα από την DHD Insurance για τις επιχειρήσεις!

Ενημερωτική Ημερίδα από την DHD Insurance για τις επιχειρήσεις!

Ενημερωτική Ημερίδα από την DHD Insurance για τις επιχειρήσεις!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για τη διοργάνωση Ενημερωτικής Ημερίδας με θέμα «Αξιολόγηση Κινδύνων: Ένα Απαραίτητο Εργαλείο για τη σύγχρονη Επιχείρηση» ανακοίνωσε το Ασφαλιστικό Γραφείο με έδρα τη Λεμεσό, DHD Insurance.

Η Ενημερωτική Ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο ξενοδοχείο Atlantica Oasis στην Λεμεσό, την Πέμπτη 07 Δεκεμβρίου, από τις 17:00 μέχρι τις 20:00.

Σκοπός της ενημερωτικής ημερίδας είναι η ανάδειξη της σημασίας της αξιολόγησης κινδύνων για τις επιχειρήσεις σήμερα και του ρόλου που μπορεί να διαδραματίσει ένας σωστός Ασφαλιστικός Σχεδιασμός.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει παρουσιάσεις εξειδικευμένων επαγγελματιών σε θέματα επιχειρήσεων και αναμένεται να δώσει σημαντική αξίας στους επιχειρηματίες της πόλης της Λεμεσού και όχι μόνο.

Η εκδήλωση τελεί υπό την Αιγίδα του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Λεμεσού σε αυτή θα προσκληθεί το σύνολο των επιχειρήσεων της πόλης της Λεμεσού και όχι μόνο. Την Ενημερωτική Ημερίδα στηρίζει ακόμη ο Σύνδεσμος Βιομηχάνων Αγίου Αθανασίου !

Περισσότερα για το πρόγραμμα και τις υπόλοιπες λεπτομέρειες της Ημερίδας θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες!

Μπορείτε να δείτε τις μέχρι τώρα πληροφορίες της ημερίδας και να κλείσετε τη θέση σας στον ακόλουθο σύνδεσμο: Ενημερωτική Ημερίδα ! Θέσεις περιορισμένες!

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.