1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ένα νέο Webinar από το Insurance Insiders με θέμα τον Οικονομικό...

Ένα νέο Webinar από το Insurance Insiders με θέμα τον Οικονομικό Προγραμματισμό!

Ένα νέο Webinar από το Insurance Insiders με θέμα τον Οικονομικό Προγραμματισμό!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Μάθετε τεχνικές που συμβάλουν στην επιτυχία κάθε Ασφαλιστικού Συμβούλου!

Το Insurance Insiders Club διοργανώνει την Δευτέρα 30 Οκτωβρίου μεταξύ των ωρών 19:00 και 21:00 ένα νέο Webinar με τίτλο «Οικονομικός Προγραμματισμός: Τεχνικές που συμβάλουν στην επιτυχία κάθε Ασφαλιστικού Συμβούλου». 

Σκοπός του σεμιναρίου είναι να εκπαιδευτούν οι συμμετέχοντες στις βασικές αρχές και διαδικασίες οικονομικού προγραμματισμού και να αναπτύξουν δεξιότητες που θα τους οδηγήσουν στην επίτευξη των οικονομικών τους στόχων.

Το νέο αυτό διαδικτυακό σεμινάριο είναι δωρεάν για τα μέλη του Insurance Insiders Club, ενώ όσοι δεν είναι μέλη μπορούν να το παρακολουθήσουν σε προνομιακή τιμή.

Εισηγήτρια του Σεμιναρίου είναι η συνεργάτης μας και Financial Wellness Coach, Ελλάδα Παλμύρη, η οποία θα μας παρουσιάσει τεχνικές οικονομικού προγραμματισμού που συμβάλουν στην επιτυχία κάθε ασφαλιστικού συμβούλου.

Οι ρυθμοί της σημερινής ζωής απαιτούν δεξιότητες που να λύνουν τα χέρια μας, να αφήνουν το μυαλό μας να επικεντρώνεται σε θέματα που προσθέτουν αξία τόσο στον εαυτό μας αλλά και στο κόσμο ευρύτερα.

Τα οικονομικά μας τόσο σε προσωπικό επίπεδο αλλά ταυτόχρονα σε οικογενειακό και επιχειρηματικό επίπεδο, είναι ένα θέμα που μας απασχολεί όλους γιατί όλοι έχουμε παρόμοιες ανησυχίες αναφορικά με το  μέλλον μας.

Στη διάρκεια αυτού του Webinar, θα εξετάσουμε τα πέντε βασικά στάδια του Οικονομικού Προγραμματισμού.  Θα μάθουμε πως ο Οικονομικός Προγραμματισμός βοηθά στον καθορισμό οικονομικών στόχων και μετά στην υλοποίηση τους.  Ο Οικονομικός Προγραμματισμός γίνεται ο «οδικός χάρτης» που μας οδεύει στην επίτευξη των στόχων μας. Και ακολουθώντας τον χάρτη αυτό απελευθερώνουμε το μυαλό μας από τα εμπόδια που μας παιδεύουν καθημερινά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο της Terramedia: Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης

Πρόγραμμα Σεμιναρίου

19:00 – 19:15 – Προσέλευση

19:15 – 20:15 – Παρουσίαση Σεμιναρίου

20:15 – 21:00 – Ερωτοαπαντήσεις

Πως να το παρακολουθήσεις;

Το Insurance Insiders Club σας δίνει δύο επιλογές για να παρακολουθήσετε το συγκεκριμένο Webinar.

  1. Γίνε σήμερα μέλος στο Insurance Insiders Club, επωφελήσου την ισόβια τιμή γνωριμίας και παρακολούθησε το Webinar εντελώς Δωρεάν! Κάνε κλικ εδώ και δες τις διαθέσιμες επιλογές συνδρομών.
  2. Αν δεν θέλεις να γίνεις τώρα μέλος της κοινότητας μας, μπορείς να παρακολουθήσεις το σεμινάριο καταβάλοντας το αντίτιμο των €24,99. Κάνε κλικ εδώ και κλέισε σήμερα τη δική σου θέση.

Περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.