1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Εκδηλώσεις σε εμπορικά κέντρα από CNP Ασφαλιστική & Αστυνομία Κύπρου!

Εκδηλώσεις σε εμπορικά κέντρα από CNP Ασφαλιστική & Αστυνομία Κύπρου!

Εκδηλώσεις σε εμπορικά κέντρα από CNP Ασφαλιστική & Αστυνομία Κύπρου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

H CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η Αστυνομία Κύπρου Τμήμα Τροχαίας Αρχηγείου, έχουν ως κύριο στόχο την ευαισθητοποίηση της κοινωνίας σε θέματα Οδικής Ασφάλειας. Στο πλαίσιο της εκστρατείας Οδικής Ασφάλειας για το 2023, ένωσαν τις δυνάμεις τους σε ειδικές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν από κοινού στα Nicosia Mall, Metropolis Mall στην Λάρνακα, Kings Avenue Mall στην Πάφο και στην Υπεργορά Lidl στο Παραλίμνι, μεταξύ 03 – 06 Οκτωβρίου 2023.

Στις εκδήλωσεις, στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και της Αστυνομίας, ενημέρωναν το κοινό παρέχοντας χρήσιμες συμβουλές οδικής ασφάλειας, που παράλληλα έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο για το σκοπό αυτό. Επίσης διανεμήθηκαν στο κοινό φωσφορούχα ανακλαστικά γιλέκα.

Στο πιο κάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε τις Συμβουλές

CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ – Συμβουλές Οδικής Ασφάλειας (cnpasfalistiki.com)

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.