1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Έχουμε τελικά χρηματοοικονομική παιδεία; Δείτε το νέο επεισόδιο του «The Insurance...

Έχουμε τελικά χρηματοοικονομική παιδεία; Δείτε το νέο επεισόδιο του «The Insurance Pod»

Έχουμε τελικά χρηματοοικονομική παιδεία; Δείτε το νέο επεισόδιο του «The Insurance Pod»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ένα νέο επεισόδιο της σειράς Podcasts με τίτλο «The Insurance Pod» βρίσκεται από χθες στον «αέρα». Το «The Insurance Pod» είναι μία παραγωγή του Cyprus Insurance WEBTV και αποτελεί το πρώτο Podcast για την ασφάλιση που αγγίζει θέματα που ενδιαφέρουν ευρύτερα την κοινωνία και τις επιχειρήσεις συνδέοντας τα με την ασφαλιστική βιομηχανία.

Το «The Insurance Pod» φέρνει κοντά σας η Κόσμος Ασφαλιστική που στηρίζει αυτή την πρωτοποριακή για τη βιομηχανία προσπάθεια για παραγωγή ποιοτικού περιεχομένου με θέματα που ενδιαφέρουν τόσο τους επαγγελματίες του κλάδου όσο την κοινωνία και τον επιχειρηματικό κόσμο ευρύτερα!

Σε αυτό το 3ο επεισόδιο του «The Insurance Pod», συζητάμε για το θέμα του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού στην κοινωνία και τη σύνδεσή του με την ασφαλιστική βιομηχανία. Ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, συζητά για το θέμα αυτό με τους Ανδρέα Αθανασιάδη – Γενικό Διευθυντή του Συνδέσμου Ασφαλιστικών Εταιρειών, τον Κυριάκο Τυλλή – Διευθύνων Σύμβουλο της Κόσμος Ασφαλιστικής και τον Μάριο Κακουρή – Υπεύθυνο προγραμμάτων χρηματοοικονομικού εγγραμματισμού στον Junior Achievement Κύπρου.

Ο χρηματοοικονομικός αλφαβητισμός είναι η ικανότητα να κατανοεί κανείς και να χρησιμοποιεί τις έννοιες και τις αρχές των χρημάτων και είναι μία πολύ σημαντική δεξιότητα που επηρεάζει τις ζωές των ανθρώπων. Την ίδια στιγμή, η ασφαλιστική βιομηχανία έχει να διαδραματίσει ένα σημαντικό ρόλο στην προώθηση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού αφού οι ασφαλιστικές εταιρείες προσφέρουν προϊόντα και υπηρεσίες που μπορούν να βοηθήσουν τους ανθρώπους να προστατεύσουν την περιουσία τους, την υγεία τους και το εισόδημά τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Στο σημερινό επεισόδιο, συζητάμε για τη σημασία του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού, την διασύνδεση του με την ασφαλιστική παιδεία και τις ενέργειες που μπορεί να κάνει η ασφαλιστική βιομηχανίας στην προώθηση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού!

Δείτε πιο κάτω ολόκληρο το επεισόδιο και κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να απολαμβάνεται περισσότερο περιεχόμενο!

Μάθε περισσότερα για τα προιόντα της Κόσμος Ασφαλιστικής πιο κάτω https://cosmosinsurance.com.cy/

Μάθε περισσότερα για τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου πιο κάτω

http://www.iac.org.cy/

Μάθε περισσότερα για τον Junior Achievement πιο κάτω

https://jacyprus.org/en/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.