1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Δυσκολεύεσαι να χειριστείς του δύσκολους πελάτες; Αυτό το σεμινάριο είναι για...

Δυσκολεύεσαι να χειριστείς του δύσκολους πελάτες; Αυτό το σεμινάριο είναι για σένα!

Δυσκολεύεσαι να χειριστείς του δύσκολους πελάτες; Αυτό το σεμινάριο είναι για σένα!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Ο χειρισμός δύσκολων πελατών είναι πρόκληση για πολλές επιχειρήσεις και ιδαίτερα για κάθε ασφαλιστικό σύμβουλο.

Ωστόσο, υπάρχουν ορισμένα βήματα που μπορούμε να ακολουθούμε για να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά τους δύσκολους πελάτες αφού αν τους χειριστούμε σωστά, οι δύσκολοι πελάτες μπορούν να μετατραπούν σε πρεσβευτές του brand μας.

Αυτά τα βήματα θα παρουσιαστούν στο 2ο Webinar που διοργανώνει για τα μέλη του το Insurance Insiders Club, την ερχόμενη Δευτέρα 17 Ιουλίου μεταξύ των ωρών 18:00 και 20:00.

Εισηγητής αυτού του online σεμιναρίου θα είναι ο Πιστοποιημένος Σύμβουλος Επιχειρήσεων, Μιχάλης Μαϊμάρης, ο οποίος θα μας παρουσιάσει τεχνικές αντιμετώπισης δύσκολων πελατών.

Το Webinar είναι δωρεάν για τα μέλη του Insurance Insiders Club ενώ όσοι δεν είναι ακόμη μέλη μπορούν να το παρακολουθήσουν επίσης δωρεάν εάν γίνουν μέλη, αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών που προσφέρει η πλατφόρμα!

Οι επιλογές συνδομών του Insurance Insiders Club ξεκινάνε από μόνο €9,99 τον μήνα με τα μέλη να έχουν την ευχέρεια να αλλάξουν ή να ακυρώσουν τη συνδρομή τους ανά πάσα στιγμή!

Δες όλα τα ωφελήματα του Insurance Insiders Club εδώ, γίνε σήμερα μέλος Δωρεάν αξιοποιώντας τη δοκιμαστική περίοδο 7 ημερών και παρακολούθησε δωρεάν το Webinar αυτό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέο σεμινάριο της Terramedia: Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης

Όσοι δεν επιθυμούν να γίνουν μέλη, μπορούν να το παρακολουθήσουν στην τιμή των 20 ευρώ πληρώνοντας στο πιο κάτω link!

https://bit.ly/3pFUlF4

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.