1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Δύο σεμινάρια αυτή τη βδομάδα από τη SoEasy Insurance

Δύο σεμινάρια αυτή τη βδομάδα από τη SoEasy Insurance

Δύο σεμινάρια αυτή τη βδομάδα από τη SoEasy Insurance
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δύο νέα σεμινάρια έχει στο πρόγραμμα της η SoEasy Insurance αυτή τη βδομάδα, στα πλαίσια του πρωτοποριακού της συστήματος εκπαίδευσης.

Αρχή θα γίνει σήμερα Τρίτη στις 16:00 το απόγευμα, με ένα σεμινάριο στην Αγγλική Γλώσσα με τίτλο «Professional Indemnity for Health Services Providers». Το σεμινάριο είναι το πρώτο μία νέας σειράς σεμιναρίων στην Αγγλική γλώσσα, που θα διοργανώνει κάθε μήνα η εταιρεία.

Το σεμινάριο που συνδιοργανώνετε από την KLPP Insurance and Reinsurance Company Ltd και τη SoEasy Insurance, θα έχει διάρκεια 2 ώρες και εκπαιδευτής θα είναι ο κ. Γιώργος Νάταρ.

Το δεύτερο σεμινάριο της βδομάδας, θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 05 Οκτωβρίου στις 14:30 και θα έχει διάρκεια μία ώρα. Ο τίτλος του σεμιναρίου είναι «Ασφάλιση Ευθύνης Εργοδότη & SoEasy».

Το σεμινάριο θα παρουσιάζουν οι Γιάννης Νικολάου και Άγγελος Παναγή και όπως και το προηγούμενο συνδιοργανώνετε από την KLPP Insurance and Reinsurance Company Ltd και τη SoEasy Insurance.

Περισσότερα για τα δύο σεμινάρια εδώ

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.