1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Διορισμός του Αυγερινού Χαρτσιώτη ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της...

Διορισμός του Αυγερινού Χαρτσιώτη ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της Μινέρβα Ασφαλιστικής

Διορισμός του Αυγερινού Χαρτσιώτη ως μη εκτελεστικό μέλος του ΔΣ της Μινέρβα Ασφαλιστικής
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μινέρβα Ασφαλιστική Εταιρεία Δημόσια Λιμιτεδ σε σημερινή του συνεδρίαση αποφάσισε όπως διορίσει τον κ. Αυγερινό Χαρτσιώτη ως μη εκτελεστικό μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς επίσης και ως γενικό υπεύθυνο της λειτουργίας συμμόρφωσης της Εταιρείας. Προηγήθηκε αίτηση για έγκριση του διορισμού του κ. Χαρτσιώτη προς την Υπηρεσία Ελέγχου Ασφαλιστικών Εταιρειών και η απάντηση ήταν θετική.

Ακολουθεί ένα σύντομο βιογραφικό του κ. Χαρτσιώτη.

Ο Αυγερινός Χαρτσιώτης γεννήθηκε το 1990 στη Λεμεσό. Είναι κάτοχος πτυχίου νομικής (LLB Hons) και αποφοίτησε το 2013 από το Πανεπιστήμιο του Λέστερ (University of Leicester) στο Ηνωμένο Βασίλειο. Το 2014 ολοκλήρωσε τον επαγγελματικό τίτλο Legal Practice Course (LPC) στο University
of Law του Ηνωμένου Βασιλείου.

Ενεγράφη στο μητρώο του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου το 2015 και εργοδοτήθηκε στην δικηγορική εταιρεία Μάριος Χαρτσιώτης & Σία Δ.Ε.Π.Ε. Από την 9/1/2024 είναι ο Διευθύνων Συνέταιρος της εταιρείας. Εκπροσωπεί ασφαλιστικές εταιρείες σε δικαστηριακές και εξωδικαστηριακές υποθέσεις, παρέχοντας παράλληλα νομική καθοδήγηση και νομικές γνωματεύσεις. Έχει επίσης συνεργαστεί με τον Σύνδεσμο Ασφαλιστικών Εταιρειών Κύπρου για ετοιμασία νομοσχεδίων που αφορούν τον ασφαλιστικό κλάδο.

Υπηρετεί ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Forum of Insurance Lawyers, οργάνωσης που ασχολείται κατ’ αποκλειστικότητα με το πεδίο του ασφαλιστικού δικαίου.Το 2023 εξελέγη Μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου για τριετή θητεία. Προεδρεύει της Επιτροπής Νέων και Ασκούμενων Δικηγόρων ενώ επίσης διορίστηκε ως επόπτης των εργασιών της
Επιτροπής Ασφαλιστικού Δικαίου, καθώς και της Επιτροπής Τεχνολογίας του Παγκύπριου Δικηγορικού Συλλόγου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Πολύ ικανοποιητικά τα αποτελέσματα του 2023 για τη Μινέρβα Ασφαλιστική

Είναι μέλος διάφορων σωματείων και οργανισμών μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα και προωθεί ενεργά διάφορα ζητήματα δημοσίου ενδιαφέροντος μέσω ομιλιών και αρθρογραφίας στον Τύπο.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Χρύσα Πράντζαλου

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.