1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Δίνει 1.000 λίρες σε 7.000 εργαζόμενους η Aviva

Δίνει 1.000 λίρες σε 7.000 εργαζόμενους η Aviva

Δίνει 1.000 λίρες σε 7.000 εργαζόμενους η Aviva
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εταιρείες του χρηματοπιστωτικού τομέα έχουν αρχίσει να ενισχύουν τους εργαζόμενους με χαμηλούς μισθούς. Από τις πρώτες εταιρείες που προχώρησαν σε οικονομική ενίσχυση του προσωπικού είναι η  Aviva, που ενημέρωσε 7.000 εργαζόμενους ότι θα λάβουν ενίσχυση ύψους 1.000 λιρών.

Τη σχετική δήλωση έκανε η διευθύνουσα σύμβουλος της Aviva, Amanda Blanc, σε συνέντευξή της στο Bloomberg TV. «Την περασμένη εβδομάδα ανακοινώσαμε 1.000 £ πληρωμή σε όσους κερδίζουν κάτω από 30.000 £», είπε η Blanc.

Η ενίσχυση δόθηκε λόγω των επιπτώσεων των αυξήσεων στους λογαριασμούς ενέργειας, πρόσθεσε η Blanc, μιλώντας καθώς η εταιρεία ανακοίνωσε λειτουργικά κέρδη κατά το πρώτο εξάμηνο του έτους ύψους 829 εκατομμυρίων λιρών. Οι μεγαλύτερες τράπεζες λιανικής του Ηνωμένου Βασιλείου έχουν δεσμευτεί να πληρώσουν περισσότερα χρήματα στο προσωπικό με τον πληθωρισμό να φτάνει σε υψηλό σαράντα ετών. Η Barclays Plc, ο βραχίονας της HSBC Holdings Plc στο Ηνωμένο Βασίλειο, οι Lloyds Banking Group Plc, η Natwest Group Plc και η Santander UK ανακοίνωσαν όλες επιπλέον πληρωμές ή αυξήσεις μισθών.

Οι Βρετανοί προετοιμάζονται για τον πληθωρισμό που αναμένεται να ξεπεράσει το 13% αργότερα φέτος και μια ύφεση που θα μπορούσε να εκτείνεται για πέντε διαδοχικά τρίμηνα, σύμφωνα με εκτιμήσεις της Τράπεζας της Αγγλίας. Η κεντρική τράπεζα προειδοποίησε ότι oι τιμές θα παραμείνουν υψηλές καθ’ όλη τη διάρκεια του 2023. Αυτό θα οδηγήσει σε κρίση κόστους ζωής που θα μειώσει τα πραγματικά διαθέσιμα εισοδήματα περισσότερο από οποιαδήποτε άλλη στιγμή τα τελευταία 60 χρόνια.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.