1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το διήμερο Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το διήμερο Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς το διήμερο Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με θεματικό τίτλο «Πρωταγωνιστές… σε Κάθε Μάχη», πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία την Παρασκευή 12 και Σάββατο 13 Ιανουαρίου 2024 στο Aphrodite Hills Resort, η πρώτη Εκπαιδευτική Ημερίδα του Δυναμικού Πωλήσεων της CNP CYPRIALIFE για το έτος. Ο θεματικός τίτλος «Πρωταγωνιστές σε Κάθε Μάχη!», χαρακτηρίζει το δυναμισμό και τη θέληση για διάκριση του δικτύου συνεργατών της CNP CYPRIALIFE, με αποτέλεσμα μία εξαιρετικά παραγωγική χρονιά το 2023.

Το διήμερο, περιλάμβανε εκπαιδευτικά θέματα, δραστηριότητες, τιμητικό δείπνο επιβράβευσης και διασκέδαση. Συμμετείχαν περισσότεροι από 320 Ασφαλιστικοί Σύμβουλοι απ’ όλη την Κύπρο, καθώς και στελέχη του Διοικητικού προσωπικού της Εταιρείας.

Στον χαιρετισμό του, ο Πρώτος Εκτελεστικός Διευθυντής του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, ανέφερε πως «σε ένα ευρύτερο περιβάλλον διάσπαρτο από αβεβαιότητες, με έντονη την ανασφάλεια, ο δικός μας ξεχωριστός ρόλος γίνεται όλο και πιο σημαντικός. Υπάρχουμε για να προσφέρουμε κάτι πολύτιμο, ασφάλεια. Να προσφέρουμε σιγουριά και να κάνουμε τους ανθρώπους να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες με μεγαλύτερη αισιοδοξία. Ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του CNP CYRPIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, είναι ένα δυνατό στήριγμα προστασίας στα δύσκολα».

Η Γενική Διευθύντρια της CNP CYPRIALIFE, κα Ανδρεανή Καλλιμάχου, ευχαρίστησε το Δίκτυο Πωλήσεων για τα εξαιρετικά αποτελέσματα και την Ομαδική εργασία που οδήγησε στην επίτευξη των στόχων της Εταιρείας. Ανάλυσε την πορεία της Εταιρίας το 2023 και παρουσίασε τους γενικότερους στόχους για το 2024.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Νέα Παγκύπρια Αιμοδοσία από τη CNP CYPRIALIFE

Ο Διευθυντής Πωλήσεων, κ. Γιώργος Γώγου, αναφέρθηκε στα παραγωγικά αποτελέσματα του 2023 που υπερέβησαν τις προσδοκίες και ενημέρωσε για τη στρατηγική και τους παραγωγικούς στόχους του 2024. Συνεχάρη τους ασφαλιστικούς συμβούλους και τους ευχαρίστησε για την αφοσίωση στην Εταιρεία και στους ασφαλισμένους της.

Επίσημος προσκεκλημένος ομιλητής της Ημερίδας ήταν ο Άγγελος Χαριστέας, ένας από τους σημαντικότερους Έλληνες ποδοσφαιριστές όλων των εποχών. Ήταν ο πρώτος σκόρερ της Εθνικής Ελλάδος στο Euro 2004! Με τους συμμετέχοντες μοιράστηκε πραγματικές ιστορίες και διάφορες τεχνικές που οδήγησαν μια ομάδα από αφανείς ποδοσφαιριστές σε Πρωταθλητές Ευρώπης!

Το βράδυ της Παρασκευής η Εταιρεία παρέθεσε εορταστικό δείπνο με εκλεκτό καλεσμένο τον τραγουδιστή Γιώργο Σταματάρη.

Η δύναμη της CNP CYPRIALIFE, αντικατοπτρίζεται στο υψηλό επίπεδο επαγγελματισμού, προσήλωσης και ποιότητας των ανθρώπων του δικτύου, των στελεχών και των εργαζομένων της. Αυτοί οι «Πρωταγωνιστές… σε Κάθε Μάχη!» ενδυναμώνουν το μέλλον της Εταιρείας δημιουργώντας ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης με τους ασφαλισμένους της.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.