1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Digital Finance Awards: Ειδικές τιμές μέχρι 28 Σεπτεμβρίου!

Digital Finance Awards: Ειδικές τιμές μέχρι 28 Σεπτεμβρίου!

Digital Finance Awards: Ειδικές τιμές μέχρι 28 Σεπτεμβρίου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Συνεχίζεται η υποβολή υποψηφιοτήτων για τα Digital Finance Awards, ένας θεσμός που επιστρέφει για 3η συνεχόμενη χρονιά για να βραβεύσει έργα, λύσεις και καινοτόμες υπηρεσίες, από Ελλάδα και Κύπρο, στο φάσμα της Ψηφιακής Ασφάλισης.

Τα Βραβεία με εμπλουτισμένες κατηγορίες απευθύνονται στην δυναμικά αυξανόμενη κοινότητα του ευρύτερου Χρηματοοικονομικού οικοσυστήματος έχοντας στόχο διακρίσεις στο συναρπαστικό φάσμα καινοτόμων λύσεων και πρωτοβουλιών που θα αναβαθμίσουν Τράπεζες και Ασφαλιστικές στα πλαίσια του Ψηφιακού Μετασχηματισμού.

Όσες εταιρείες δηλώσουν συμμετοχή μέχρι τις 28/09/2023 θα απολαμβάνουν την Early Bird τιμή η οποία προσφέρει έκπτωση 9%.

Οι υποψηφιότητες θα αξιολογηθούν από δύο Κριτικές Επιτροπές για το Digital Banking και το Digital Insurance οι οποίες απαρτίζονται από κορυφαία στελέχη της αγοράς, επιφανείς ειδικούς και Ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα, Κύπρο και το Εξωτερικό.

Την επιτροπή αξιολόγησης για την Ψηφιακή Ασφάλιση προεδρεύει και φέτος ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Πειραιά κος. Χρήστος Ξενάκης ενώ σε αυτή συμμετέχει αριθμός Κυπριών στελεχών με τη σύνθεση της επιτροπής να αναβαθμίζεται συνεχώς.

Δείτε εδώ τα μέχρι τώρα μέλη των επιτροπών αξιολόγησης.

Εάν θέλετε να διεκδικήσετε τη διάκριση που αξίζει σε εσάς και την ομάδα σας στην δεύτερη διοργάνωση των βραβείων Digital Finance, μπορείτε να δηλώσετε συμμετοχή εδώ.

Δείτε τις οδηγίες συμμετοχής εδώ.                  

Περισσότερα στην ιστοσελίδα των βραβείων https://www.digitalfinanceawards.gr/

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.