1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Digital Finance Awards: Δείτε όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες που διακρίθηκαν!

Digital Finance Awards: Δείτε όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες που διακρίθηκαν!

Digital Finance Awards: Δείτε όλες τις Ασφαλιστικές Εταιρείες που διακρίθηκαν!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην δεύτερη διοργάνωσή τους σε μία εντυπωσιακή και λαμπρή Τελετή Απονομής στις 22 Φεβρουαρίου στο Sofitel Athens Airport, ο θεσμός των Digital Finance Awards από την BOUSSIAS, παρέδωσε τα Βραβεία στους Οργανισμούς και τις Εταιρείες που διακρίθηκαν αναδεικνύοντας τα καινοτόμα έργα Ψηφιακού Μετασχηματισμού του ευρύτερου Χρηματοοικονομικού Τομέα, στους πυλώνες του Digital Banking και Digital Insurance.

Η αναγνώριση του κύρους των Digital Finance Awards επισφραγίστηκε για 2 η χρονιά από την
ενθουσιώδη παρουσία κορυφαίων Στελεχών, όπως και από τις δηλώσεις από τις συμμετέχουσες Τράπεζες, Ασφαλιστικές Εταιρείες, τους κορυφαίους ΙΤ παρόχους, τις Fintechs και Insurtechs από την Ελλάδα και την Κύπρο κατά την παραλαβή των βραβείων τους, απευθυνόμενες στους προσκεκλημένους, τους άλλους νικητές και τα Μέλη των δύο Κριτικών Επιτροπών.

Ο Πρόεδρος της Κριτικής Επιτροπής για το Digital Insurance, Καθηγητής Χρήστος Ξενάκης, Διευθυντής του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών «Ασφάλεια Ψηφιακών Συστημάτων» στο Τμήμα Ψηφιακών Συστημάτων του Πανεπιστημίου Πειραιώς και Επικεφαλής της Ελληνικής Εθνικής Ομάδας Κυβερνο-ασφάλειας, τόνισε «… τον ενθουσιασμό των Υποψηφίων που επιμένουν να μεταμορφώνουν μία ιδέα σε προϊόν και να το μοιράζονται στοχεύοντας στην Ψηφιακή Επιτυχία και την μεταφορά της αξίας του στην αγορά σε ένα ‘ταξίδι’ που απαιτεί υψηλού επιπέδου προδιαγραφές που υιοθετούν τα Digital Finance Awards προς την διάκριση για τους νικητές ή τις προκλήσεις για βελτίωση για τους μη νικητές…».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023


Ο Γιώργος Παλλιούδης, Financial Services Managing Director, Accenture, ανέλυσε με διεισδυτικότητα ουσιαστικές διαστάσεις και προοπτικές στην ομιλία του με θέμα «Banking & Insurance Reimagined» αναλύοντας περιεκτικά «…τις 5 κινητήριες δυνάμεις (total enterprise re-invention, talent, sustainability, metaverse continuum, ongoing tech revolution) οι οποίες θα αλλάξουν σφαιρικά το τοπίο μέσα στα επόμενα 10 έτη…».

Στα Digital Finance Awards ’23 – τα οποία παρουσίασε με αβρότητα, χιούμορ και επαγγελματισμό ο γνωστός δημοσιογράφος Γιάννης Μούτσιος – απονεμήθηκαν Gold, Silver και Bronze Βραβεία, ενώ δόθηκαν και δύο Platinum Διακρίσεις στους Οργανισμούς οι οποίοι έλαβαν τη μεγαλύτερη βαθμολογία από όλες τις αξιολογήσεις: την Optima bank στο Digital Banking και την Goodfairy στο Digital Insurance.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την απονομή τεσσάρων Grand Awards: Digital Bank of the Year στην Eurobank, Fintech of the Year στην Worldline, Insurance Company of the Year στην Interamerican, και Insurtech of the Year στην Cosmote Insurance.


Η Διοργάνωση ήταν υπό την Τιμητική Υποστήριξη της Ελληνικής Ένωσης Τραπεζών, του Συνδέσμου Επιχειρήσεων Πληροφορικής & Επικοινωνιών (ΣΕΠΕ), της ευρωπαϊκής ερευνητικής πλατφόρμας Secondo του Τμήματος Ψηφιακών Συστημάτων, στο Πανεπιστήμιο Πειραιώς, του (ISC)2 Hellenic Chapter, και του Συνδέσμου Εταιρειών Συμβούλων Μάνατζμεντ Ελλάδος (ΣΕΣΜΑ) με Χορηγούς Επικοινωνίας το CNN Greece και το Cyprus Insurance News.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Δείτε την πλήρης λίστα με τους βραβευμένους οργανισμούς εδώ.

Digital Insurance Company of the Year
Interamerican
Insurtech of the Year
Cosmote Insurance

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.