1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Διακρίσεις, εκδηλώσεις και ταξίδια για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Διακρίσεις, εκδηλώσεις και ταξίδια για τις ασφαλιστικές εταιρείες!

Διακρίσεις, εκδηλώσεις και ταξίδια για τις ασφαλιστικές εταιρείες!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Με την ασφαλιστική αγορά να δουλεύει εντατικά ενόψει του τέλους της χρονιάς, είναι βέβαιο ότι όλες οι εταιρείες είναι εστιασμένες στο να πετύχουν όσο το δυνατό καλύτερο κλείσιμο για όποιους στόχους έθεσαν στην αρχή της χρονιάς.

Εμείς κάναμε μία βόλτα στα Μέσα Κοινωνικής Δικτύωσης των ασφαλιστικών εταιρειών τις τελευταίες μέρες ξεχωρίσαμε και σας μεταφέρουμε μερικές πρόσφατες ειδήσεις.

Η Universal Life παρέλαβε τιμητική διάκριση από το Παγκύπριο Συντονιστικό Συμβούλιο Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ)

Τιμητική Διάκριση για τη συνολική στήριξη και προσφορά της Universal Life στις εκστρατείες και το έργο του Παγκύπριου Συντονιστικού Συμβουλίου Εθελοντισμού (ΠΣΣΕ) παρέλαβε κατά τη διάρκεια της Δημοσιογραφικής Διάσκεψης που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 28/11/22 στην παρουσία της επίτιμης Προέδρου και Πρώτης Κυρίας κας. Άντρης Αναστασιάδη.

Όπως αναφέρει σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης η εταιρεία «Στην Universal Life θεωρούμε καθήκον μας να συνεισφέρουμε διαχρονικά σε τομείς που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των συνανθρώπων μας και κάνουν την κοινωνία μας καλύτερη ανταποδίδοντας την στήριξη που λαμβάνουμε από τους πελάτες μας».

Στο Βελιγράδι πήγε τους κορυφαίους συνεργάτες της η Κόσμος Ασφαλιστική

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το ετήσιο ταξίδι των κορυφαίων συνεργατών της Κόσμος Ασφαλιστικής, που φέτος είχε ως προορισμό το Βελιγράδι της Σερβίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Οι κορυφαίες εταιρείες του Κλάδου Ζωής για το 2023

Όπως αναφέρει η εταιρεία σε ανάρτηση της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ήταν ένα ταξίδιγεμάτο με γέλια, περπάτημα, φαγητό και όμορφες συζητήσεις που κλείνει την χρονιά με τον πιο ωραίο τρόπο. Η εταιρεία ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες που συμμετείχαν και αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ετοιμάζετε για το επόμενο!

Πιστοποίηση «Investors in People» και διήμερη ενημερωτική εκστρατεία για την Prime Insurance

Δύο σημαντικές ειδήσεις επικοινώνησε τις τελευταίες μέρες η Prime Insurance στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η πιο πρόσφατη ήταν το γεγονός ότι η εταιρεία έλαβε το διεθνώς αναγνωρισμένο πρότυπο ποιότητας «Investors in People» που δίνεται σε οργανισμούς που εφαρμόζουν βέλτιστες πρακτικές στον τομέα της διαχείρισης ανθρωπίνων πόρων.

Ακόμη, η Prime Insurance, διοργανώνει το διήμερο 3 & 4 Δεκεμβρίου μία Ενημερωτική Εκστρατεία για το επάγγελμα του Ασφαλιστικού Διαμεσολαβητή. Η εκστρατεία θα πραγματοποιείται στο Metropolis Mall στην Λάρνακα, από τις 10:00 το πρωί μέχρι τις 20:00 το βράδυ.

Άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης από την Progressive Ασφαλιστική

Η Progressive Ασφαλιστική πραγματοποίησε με επιτυχία στα κεντρικά της γραφεία, άσκηση ετοιμότητας και εκπαίδευση του προσωπικού της σε εξοπλισμό πυρόσβεσης.

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά η εταιρεία «Health and Safety first!»

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.