1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Το Συνταξιοδοτικό και οι λύσεις που προσφέρει ο ασφαλιστικός τομέας |...

Το Συνταξιοδοτικό και οι λύσεις που προσφέρει ο ασφαλιστικός τομέας | Insurance Talks Live – S1E6

Το Συνταξιοδοτικό και οι λύσεις που προσφέρει ο ασφαλιστικός τομέας | Insurance Talks Live – S1E6
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το μείζον ζήτημα του Συνταξιοδοτικού είχε στο επίκεντρο της η χθεσινή εκπομπή Insurance Talks Live με φιλοξενούμενους τους επικεφαλής των εταιρειών Eurolife και CNP Cyprialife.

Οι Αβραάμ Πεκρής, Γενικός Διευθυντής της Eurolife και Ανδρεανή Καλλιμάχου, Γενική Διευθύντρια της CNP Cyprialife έδωσαν απαντήσεις στα ποιο κύρια ερωτήματα γύρω από το μεγάλο θέμα για το μέλλον του Συνταξιοδοτικού και τις λύσεις που μπορεί να προσφέρει ο Ασφαλιστικός Κλάδος.

Οι φιλοξενούμενοι του Παναγιώτη Σοφοκλέους, δημιουργού του Cyprus Insurance News, φώτισαν με τις περιεκτικές τους απαντήσεις τις διαφορετικές πλευρές του καίριου αυτού ζητήματος.

Δείτε πιο κάτω τη χθεσινή εκπομπή και κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Για να προβάλετε τα προιόντα και τις υπηρεσίες σας μέσα από τις εκπομπές του Cyprus Insurance WEBTV επικοινωνήστε μαζί μας στο [email protected] ή τηλεφωνικά στο 70070888.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.