1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Οι επιπτώσεις του Πληθωρισμού μέσα απο τα μάτια των διαμεσολαβητών |...

Οι επιπτώσεις του Πληθωρισμού μέσα απο τα μάτια των διαμεσολαβητών | Insurance Talks Live – S1E3

Οι επιπτώσεις του Πληθωρισμού μέσα απο τα μάτια των διαμεσολαβητών | Insurance Talks Live – S1E3
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Παρακολουθήστε ξανά το τρίτο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live που είχε θέμα τις επιπτώσεις του Πληθωρισμού μέσα απο τα μάτια των διαμεσολαβητών.

Η χθεσινή εκπομπή ασχολήθηκε ξανά με το μεγάλο θέμα του πληθωρισμού, αυτή τη φορά από τη σκοπιά της διαμεσολάβησης αφού φιλοξενούμενοι ήταν 3 διακεκριμένοι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές.

Η εκπομπή μεταδιδόταν ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube και από τις σελίδες του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin.

Κάντε Subscribe στο κανάλι μας για να μαθαίνετε πρώτοι όλα όσα ενδιαφέροντα για την ασφάλιση ετοιμάζουμε.

Ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργός του Cyprus Insurance News μαζί με τους εκλεκτούς του καλεσμένους ανέδειξαν τον ρόλο της διαμεσολάβησης αλλά και της ασφάλισης γενικότερα στην αντιμετώπιση του πληθωρισμού με τους φιλοξενούμενους να δίνουν σημαντικές συμβουλές προς τους ασφαλισμένους.

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ο Πρόεδρος του ΠΣΕΑΔ και Διευθυντής Πωλήσεων της Prodromou & MakriyiannisΚυριάκος Ανδρέου, η Σταυρούλλα Αυγουστή, Διακεκριμένη Ασφαλιστική Σύμβουλος και Διευθύντρια ομάδας στη Metlife και ο Χριστόφορος Αγριδιώτης, Διακεκριμένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος A.C.I.I., Διευθύνων Σύμβουλος Agridiotis Insurance.

Συνέχεια στις εκπομπές μας θα έχουμε την ερχόμενη Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, σε μία εκπομπή με θέμα “Τον ρόλο της διαμεσολάβησης στην καλλιέργια ασφαλιστικής κουλτούρας”. Λεπτομέρειες σε αυριανό μας άρθρο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.