1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Insurance TV
  6. »
  7. Αφιέρωμα στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου: Οι προκλήσεις του σήμερα και του αύριο...

Αφιέρωμα στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου: Οι προκλήσεις του σήμερα και του αύριο | Insurance Talks Live – S1E2

Αφιέρωμα στην Ασφάλιση Αυτοκινήτου: Οι προκλήσεις του σήμερα και του αύριο | Insurance Talks Live – S1E2
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Παρακολουθήστε ξανά το δεύτερο επεισόδιο της εκπομπής Insurance Talks Live με θέμα την Ασφάλιση Αυτοκινήτου.

Το Insurance Talks Live αυτής της εβδομάδας είχε στο επίκεντρο τις προκλήσεις του Κλάδου Μηχανοκίνητων Οχημάτων και ήταν μέρος του μεγάλου Αφιερώματος που δημοσιεύθηκε χθες για την Ασφάλιση Αυτοκινήτου και άλλων οχημάτων!

Η εκπομπή που μεταδιδόταν ζωντανά από το κανάλι του Cyprus Insurance WEBTV στο Youtube και από τις σελίδες του Cyprus Insurance News σε Facebook και Linkedin, απέσπασε θετικά σχόλια στην πρώτη της μετάδοση.

Ο Παναγιώτης Σοφοκλέους, δημιουργός του Cyprus Insurance News μαζί με τους εκλεκτούς του καλεσμένους κάλυψαν πολλές πτυχές του κεντρικού θέματος με τους ομιλητές να δίνουν χρήσιμες πληροφορίες για τις διάφορες προκλήσεις που αντιμετωπίζει ο κλάδος σήμερα.

Καλεσμένοι στην εκπομπή ήταν ο Λάμπρος Παπασάββας, Διευθύνων Σύμβουλος, Lambros Papasavvas & Co Ltd / KKERS Claims, η Μυρτώ Περάτη, Head of Anytime Cyprus και η Καίτη Φωτιάδου, Head of Operations Anytime Cyprus.

Επόμενη εκπομπή την επόμενη Τετάρτη 02 Νοεμβρίου με θέμα και πάλι τον πληθωρισμό αυτή τη φορά μέσα από τα μάτια των Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών. Περισσότερες πληροφορίες για την τρίτη εκπομπή Insurance Talks Live τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχονται τα Insurance Shorts με πλούσιο περιεχόμενο

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.