1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Cosmos Insurance: Χορηγός στα Cyprus Corporate Games

Cosmos Insurance: Χορηγός στα Cyprus Corporate Games

Cosmos Insurance: Χορηγός στα Cyprus Corporate Games
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το προηγούμενο Σάββατο 16/10 η εκδήλωση Cyprus Corporate Games.

Η εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά φέτος με κύριο υποστηρικτή τον Δήμο Λεμεσού έχει σαν στόχο να προσφέρει μοναδικές αθλητικές εμπειρίες για επιχειρήσεις και οργανισμούς. Παρών στην εκδήλωση έδωσε και η ασφαλιστική εταιρεία «Κόσμος» αφού ήταν εκ των χορηγών της εκδήλωσης.

Τα Cyprus Corporate Games που φιλοξενήθηκαν στον χώρο της ιδιωτικής σχολής Heritage με 10 αθλητικές κατηγορίες ανεξαρτήτως φίλου, ηλικίας ή αθλητικού επιπέδου και περιλάμβαναν Φούτσαλ, καλαθόσφαιρα (άντρες και γυναίκες), πετοσφαίριση, αγώνας cross training, επιτραπέζια αντισφαίριση, σχοινί, τάβλι, FIFA PlayStation, bowling και αγώνα connect-4.

Τέλος μέρος των χρημάτων που συγκεντρώθηκαν θα δοθούν στον σύνδεσμο “Ένα όνειρο μια ευχή“, συμβάλλοντας έτσι στην έμπρακτη στήριξη των καρκινοπαθών και των οικογενειών τους.

Δείτε πιο κάτω και την ανάρτηση της εταιρείας “Κόσμος” στο Facebook.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.