1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP Cyprus & ΡΙΚ παρέδωσαν τα έσοδα του περσινού Ραδιομαραθώνιου!

CNP Cyprus & ΡΙΚ παρέδωσαν τα έσοδα του περσινού Ραδιομαραθώνιου!

CNP Cyprus & ΡΙΚ παρέδωσαν τα έσοδα του περσινού Ραδιομαραθώνιου!
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Η δύναμη της αγάπης όλων μας, μέσα από τις δράσεις του Ραδιομαραθώνιου 2022, μετατράπηκε σε σημαντική οικονομική στήριξη για όλα εκείνα τα παιδιά που μας χρειάζονται δίπλα τους.

Σε μια λιτή εκδήλωση στο Ίδρυμα Ραδιομαραθώνιος, την Παρασκευή 19 Μαΐου, ο CEO του Ομίλου CNP CYPRUS, κ. Τάκης Φειδία, παρέδωσε μαζί με τον Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ κ. Θανάση Τσώκο, επιταγή με ποσό ύψους €369.098,41 στις πρώην και νυν Προέδρους της Διαχειριστικής Επιτροπής του Ιδρύματος Ραδιομαραθώνιος και Πρώτες Κυρίες, κα Άντρη Αναστασιάδου και κα Φιλίππα Καρσερά Χριστοδουλίδη.

Ο Ραδιομαραθώνιος, ένας διαχρονικά καταξιωμένος θεσμός ανθρώπινης αλληλεγγύης, υπηρετεί  την αποστολή του να στέκεται στο πλευρό των παιδιών που μας έχουν ανάγκη.

Ο Όμιλος CNP CYPRUS και οι εταιρείες του, CNP CYPRIALIFE και CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ, μέλη του γαλλικού ασφαλιστικού κολοσσού, CNP ASSURANCES, στο πλαίσιο του επιχειρησιακού τους σχεδιασμού και της λειτουργικής τους ανάπτυξης, υιοθετούν δράσεις που συμβάλλουν στη δημιουργία μιας βιώσιμης κοινωνίας. Αυτή καλείται να ενσωματώσει όλα τα μέλη της και ειδικά τις ευάλωτες ομάδες, όπως τα παιδιά, ειδικά εκείνα που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας και οι οικογένειές τους δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να τους προσφέρουν τη φροντίδα που χρειάζονται. Στο πλαίσιο αυτό εντάσσεται και η διοργάνωση του Ραδιομαραθώνιου σε συνεργασία με το ΡΙΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Νέα σειρά διαλέξεων για την Ασφάλεια και Υγεία στην εργασία

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.