1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. CNP Ασφαλιστική: «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν...

CNP Ασφαλιστική: «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη »

CNP Ασφαλιστική: «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη »
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Εβδομάδα Πυρασφάλειας 16-22 Μαΐου 2022 από την CNP Ασφαλιστική και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου.

Για 21η συνεχόμενη χρονιά, η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και η Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου ενώνουν τις δυνάμεις τους στον κοινό αγώνα που στόχο έχει την ενημέρωση του κοινού για την πρόληψη και αντιμετώπιση των πυρκαγιών.

Με κεντρικό μήνυμα «Για να μην αφήσουμε τα όνειρά μας να γίνουν στάχτη» διοργανώνεται η φετινή Εβδομάδα Πυρασφάλεια, από τις 16 έως και τις 22 Μαΐου 2022, υπό την αιγίδα της Έντιμης Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης.

Εφαλτήριο της Εβδομάδας Πυρασφάλειας ήταν η δημοσιογραφική διάσκεψη που διοργανώθηκε στις 16 Μαΐου, στα Κεντρικά Γραφεία του Ομίλου CNP CYPRUS. Σε αυτή απηύθυναν χαιρετισμούς η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης κα Στέφη Δράκου, ο Αρχηγός της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας κ. Πολύβιος Χατζηβασιλείου και ο Γενικός Διευθυντής της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ κ. Ανδρέας Κ. Στυλιανού.

Κορύφωση των δράσεων της Εκστρατείας Πυρασφάλειας, θα αποτελέσει η Εκδήλωση Open Day Πυρασφάλειας που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 21 Μαΐου 2022, από τις 10:00πμ μέχρι τις 13:00 στο NICOSIA MALL. Σε αυτή θα εκτεθούν Πυροσβεστικά οχήματα και Πυροσβεστικός εξοπλισμός, τα παιδιά θα απολαύσουν δραστηριότητες ειδικά σχεδιασμένες γι’ αυτά, ενώ θα υπάρχει ξυλοπόδαρος και  live link με το ΡΙΚ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ: Νέα σειρά διαλέξεων για την Ασφάλεια και Υγεία στην εργασία

Στελέχη της CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου θα ενημερώνουν τους παρευρισκόμενους για θέματα Πυρασφάλειας και θα διανέμουν συμβολικά δώρα στο κοινό.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.