1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Ελλάδα
  6. »
  7. Αύριο η τελετή απονομής των Digital Finance Awards 2023

Αύριο η τελετή απονομής των Digital Finance Awards 2023

Αύριο η τελετή απονομής των Digital Finance Awards 2023
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Πραγματοποιείται αύριο 22 Φεβρουαρίου 2023, η τελετή απονομής για τα 2α Digital Finance Awards που είχαν σκοπό να αναδείξουν επιτυχημένα προϊόντα και υπηρεσίες ψηφιακού μετασχηματισμού για τον ευρύτερο Χρηματοοικονομικό τομέα.

Η τελετή των βραβείων που διοργανώθηκαν από την Boussias Communications, θα πραγματοποιηθεί το βράδυ της Τετάρτης στο ξενοδοχείο Sofitel στην Αθήνα.  

Τα Digital Finance Awards της Boussias, διοργανώθηκαν ξανά φέτος μετά την περσινή επιτυχημένη πρώτη διοργάνωση και προσέλκυσαν το ενδιαφέρον των υποψηφίων από τον Τραπεζικό και Ασφαλιστικό κλάδο, όπως και από Fintechs και Insurtechs οργανισμούς αλλά και παρόχους λύσεων και συμβουλευτικών εταιρειών.

Οι υποψηφιότητες αξιολογήθηκαν από τις Κριτικές Επιτροπές για το Digital Banking και το Digital Insurance οι οποίες απαρτίζονται από Κορυφαία Στελέχη της Αγοράς, Επιφανείς Experts και Ακαδημαϊκούς από την Ελλάδα, Κύπρο και το Εξωτερικό.

Η Επιτροπής Αξιολόγησης για τις υποψηφιότητες του Ασφαλιστικού Κλάδου, απαρτιζόταν από 40 καταξιωμένα στελέχη από τις σημαντικότερες εταιρείες της αγοράς σε Κύπρο, Ελλάδα και Εξωτερικό με πρόεδρο τον καθηγητή του Πανεπιστημίου Πειραιά κο. Χρήστο Ξενάκη. Στην κριτική επιτροπή συμμετέχουν και 5 Κύπριοι καλύπτοντας όλο το φάσμα της Ασφαλιστικής Αγοράς.

Δείτε τους Κύπριους της κριτικής επιτροπής

  • Alexis Pantazis – Συνιδρυτής και Executive Director της Hellas Direct
  • George Constantinou – Operations Manager της Trust Insurance Cyprus
  • Koullis Savvides – Sales Manager της Universal Life
  • Panos Tsiolis – CEO της Ideal Insurance
  • Yiannis Nicolaou – CEO της SoEasy Insurance Brokers
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Κορυφαίες διακρίσεις για την Interamerican στα Digital Finance Awards 2024

Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν υποψηφιότητες και από την Κυπριακή αγορά και αναμένουμε να δούμε εάν κάποια εταιρεία θα βρίσκεται ανάμεσα σε αυτές που θα βραβευθούν.

Το Cyprus Insurance News θα είναι παρών στα βραβεία και θα σας μεταφέρει πλούσιο ρεπορτάζ από τη βραδιά αυτή.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

LEAVE YOUR COMMENT

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.