1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Αφιέρωμα Διαμεσολάβηση
  6. »
  7. Αβραάμ Πεκρής: «Στόχος της Huminance η εδραίωση στην αγορά ως ένας...

Αβραάμ Πεκρής: «Στόχος της Huminance η εδραίωση στην αγορά ως ένας αξιόπιστος πάροχος ασφαλιστικών λύσεων»

Αβραάμ Πεκρής: «Στόχος της Huminance η εδραίωση στην αγορά ως ένας αξιόπιστος πάροχος ασφαλιστικών λύσεων»
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Στην πρώτη του συνέντευξη μετά την ίδρυση της Huminance Insurance, τα θέματα που είχαμε να συζητήσουμε με τον ιδρυτή και Διευθύνων Σύμβουλο της εταιρείας, Αβραάμ Πεκρή, ήταν ποικίλα και το καθένα με ιδιαίτερο ενδιαφέρον.

Σε αυτή τη συνέντευξη, στα πλαίσια του μεγάλου αφιερώματος του Cyprus Insurance News που η Huminance Insurance είναι Αργυρός Χορηγός, μιλήσαμε τόσο για τους στόχους της εταιρείας για τη χρονιά που διανύουμε, και το όραμα της για το ευρύτερο μέλλον όσο και για τις προκλήσεις του κλάδου και της διαμεσολάβησης.

Όσον αφορά τους στόχους της Huminance όπως μας είπε ο κ. Πεκρής, είναι η «εδραίωση της θέσης μας στην αγορά ως ένας αξιόπιστος και καινοτόμος πάροχος ασφαλιστικών λύσεων. Προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη μιας ισχυρής βάσης πελατών, η οικοδόμηση στέρεων σχέσεων με αυτούς, και η προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και υποστήριξης.»

Αναφορικά με τις προκλήσεις του ασφαλιστικού κλάδου σήμερα, ο Διευθύνων Σύμβουλος της Huminance Insurance, εστίασε στη διαχείριση της συνεχώς αυξανόμενης πολυπλοκότητας των ασφαλιστικών προϊόντων και την ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών.

Διαβάστε πιο κάτω ολόκληρη τη συζήτηση μας με τον Αβραάμ Πεκρή.

Ξεκινώντας, πείτε μας λίγα λόγια για την Huminance Insurance. Ποιο είναι το όραμα και η αποστολή της εταιρείας σας; 

Το όραμα της Huminance διαμορφώθηκε από την επιθυμία να αλλάξουμε τον τρόπο που οι άνθρωποι βλέπουν και αντιλαμβάνονται την ασφάλιση. Στόχος μας είναι να μετατρέψουμε αυτή την αναγκαία προστασία σε μια προσωπική και ευέλικτη εμπειρία, όπου κάθε πολίτης, οικογένεια και επιχείρηση θα νιώθουν ότι έχουν την υποστήριξη που ακριβώς χρειάζονται. Επιδιώκουμε να προσφέρουμε λύσεις που δεν καλύπτουν απλά τυπικές ανάγκες, αλλά είναι σχεδιασμένες για να ανταποκρίνονται στον μοναδικό τρόπο ζωής και στους στόχους κάθε ατόμου, οικογένειας και επιχείρησης.

Αναζητούμε την καινοτομία μέσα από την τεχνολογία και την εξειδίκευση, δίνοντας έμφαση στην ενσυναίσθηση και την ανθρώπινη προσέγγιση, ώστε να αναπροσδιορίσουμε τις ασφαλιστικές εμπειρίες. Επιδιώκουμε να καταστήσουμε την ασφάλιση πιο προσιτή και κατανοητή, να χτίσουμε μακροχρόνιες σχέσεις εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας και να έχουμε ένα θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία. Στην Huminance, πιστεύουμε στη δύναμη μιας ασφαλιστικής κάλυψης που μπορεί να ενδυναμώσει τις ζωές ατόμων, να ενισχύσει την ασφάλεια των οικογενειών και να συμβάλει στην ευημερία των επιχειρήσεων, έχοντας θετικό αντίκτυπο στην κοινωνία συνολικά.

Τι σημαίνει το όνομα «Huminance» και τι σηματοδοτεί για την εταιρεία σας;

Το όνομα “Huminance” είναι μια δημιουργική σύνθεση που αντικατοπτρίζει την ανθρώπινη προσέγγιση στον χώρο της ασφάλισης. Εμπνευσμένο από τις λέξεις ‘human’ (άνθρωπος) και ‘luminance’ (λάμψη), θέλουμε να συμβολίσουμε τη λάμψη και την θετική ενέργεια που φέρνει η ασφάλεια στη ζωή των ανθρώπων. Το όνομα αντικατοπτρίζει την πίστη μας ότι κάθε άνθρωπος έχει το δικαίωμα σε μια ζωή γεμάτη φως και ασφάλεια, και εκφράζει την δέσμευσή μας να παρέχουμε υπηρεσίες και λύσεις που εστιάζουν πάνω σε αυτό. Η Huminance δεν είναι απλώς μια ασφαλιστική εταιρεία, είναι ένας φάρος εμπιστοσύνης και προστασίας στις αστάθειες της ζωής.

Πέρα από την εμπνευσμένη σύνθεση του ονόματος, το “Huminance” συμβολίζει επίσης την ένωση του ανθρώπινου στοιχείου (human) με τον κόσμο της ασφάλισης (insurance). Το ανθρώπινο στοιχείο είναι ο πυρήνας της φιλοσοφίας μας, όπου κάθε ασφαλιστικό προϊόν και κάθε συμβουλή που προσφέρουμε πρέπει να έχει τον άνθρωπο στο επίκεντρο. Αναγνωρίζουμε ότι πίσω από κάθε συμβόλαιο υπάρχει ένας ζωντανός άνθρωπος με μοναδικές ανησυχίες, όνειρα και ανάγκες. Αυτή η συνδυαστική οπτική μας ωθεί να αναπτύσσουμε λύσεις που είναι εξίσου ευαίσθητες και ανθρώπινες, όσο είναι ασφαλείς και αξιόπιστες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ρωτήσαμε το CHAT GPT πώς μπορεί να βοηθήσει έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στη σχέση με τους πελάτες του

Ποια θα είναι η φιλοσοφία της εταιρείας ως προς τη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων και την ασφάλιση γενικότερα;

Η φιλοσοφία της Huminance στη διανομή των ασφαλιστικών προϊόντων και την ασφάλιση γενικότερα εδράζεται στην παροχή εξατομικευμένης προστασίας με διαφάνεια και ανθρωπιά, τόσο για άτομα και οικογένειες αλλά και για επιχειρήσεις. Αναγνωρίζουμε ότι κάθε πελάτης έχει μοναδικές ανάγκες και στόχους και για αυτό επιδιώκουμε να προσφέρουμε ασφαλιστικά πακέτα που είναι tailor-made, σχεδιασμένα για να ταιριάζουν απόλυτα στις προσωπικές συνθήκες και τις ειδικές απαιτήσεις του κάθε πελάτη μας.

Η προσέγγισή μας είναι συμβουλευτική και περιεκτική, στοχεύοντας στη δημιουργία βαθιάς κατανόησης των αναγκών και των προκλήσεων που αντιμετωπίζουν τόσο τα άτομα όσο και οι οικογένειες αλλά και οι επιχειρήσεις, προσφέροντας λύσεις που τους παρέχουν ασφάλεια και εμπιστοσύνη. Ενσωματώνουμε την τεχνολογία για να εξασφαλίσουμε αποτελεσματικότητα και ευκολία στη διαδικασία, διατηρώντας παράλληλα τον προσωπικό, άνθρωπο-προς-άνθρωπο διάλογο, ο οποίος είναι ουσιώδης για την παροχή υπηρεσιών με φροντίδα και κατανόηση που επιδιώκουμε.

Ποιο θα είναι το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και η διαφοροποίηση της εταιρείας;

Το ανταγωνιστικό πλεονέκτημα της Huminance στηρίζεται στην εμπειρογνωμοσύνη και τη βαθιά εξειδίκευση που διαθέτουμε στον τομέα της ασφάλισης. Με μια ομάδα από έμπειρους συμβούλους, που είναι διαρκώς ενημερωμένοι για τις νεότερες εξελίξεις και τάσεις, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στρατηγικές ασφάλισης που είναι ταυτόχρονα καινοτόμες και προσαρμοσμένες στις μοναδικές ανάγκες κάθε πελάτη μας.

Η διαφοροποίησή μας είναι εμφανής μέσα από την προσέγγιση που έχουμε στην ασφάλιση: προσωπική, ανθρωποκεντρική και με συνέπεια στην ποιότητα της εξυπηρέτησης. Αναγνωρίζουμε την αξία του να έχεις έναν αξιόπιστο σύμβουλο δίπλα σου, που μπορεί να αναλύσει και να ερμηνεύσει τους κινδύνους και να σχεδιάσει μια ασφαλιστική κάλυψη που ανταποκρίνεται στις ανάγκες των πελατών μας, είτε πρόκειται για ατομική, οικογενειακή ή επιχειρηματική ασφάλιση.

Ενσωματώνουμε την τεχνολογία για να κάνουμε την εμπειρία του πελάτη ακόμα πιο άνετη και αποτελεσματική, χωρίς να χάνουμε την προσωπική επαφή που είναι τόσο σημαντική. Με αυτόν τον τρόπο, ενισχύουμε την εμπιστοσύνη και δημιουργούμε μακροχρόνιες σχέσεις που βασίζονται στην κατανόηση, την ασφάλεια και την εμπειρογνωμοσύνη – στοιχεία που μας καθιστούν μοναδικούς στον ασφαλιστικό χώρο.

Γνωρίζουμε ότι είστε στη διαδικασία στελέχωσης της εταιρείας σας με έμπειρους Ασφαλιστικούς Συμβούλους. Ποιο «είδος» επαγγελματιών/ανθρώπων επιθυμείτε για να εντάξετε στην ομάδα της Huminance;

Στην Huminance, αναζητούμε επαγγελματίες που μοιράζονται την ίδια οραματική φιλοσοφία και ανθρωποκεντρική προσέγγιση με εμάς. Ψάχνουμε για ανθρώπους με πάθος για την ασφάλιση και την προστασία του συνανθρώπου τους, οι οποίοι έχουν εμπειρία και γνώση των ασφαλιστικών προϊόντων, καινοτομία στην σκέψη τους, και δεξιότητες που θα συμβάλλουν στην ανάπτυξη της εταιρείας.

Επιθυμούμε να συνεργαστούμε με άτομα που είναι ευέλικτα, με ικανότητα να ανταποκρίνονται στις διαρκώς μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών μας και με την δυνατότητα να προσφέρουν λύσεις που εξυπηρετούν την μοναδικότητα του κάθε ατόμου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Τελευταίες ημέρες για συμμετοχή στο αφιέρωμα για τις ασφαλίσεις Ζωής και Υγείας!

Αναζητούμε ανθρώπους με ακεραιότητα, αφοσίωση στην εξαιρετική πελατειακή εξυπηρέτηση, και την ικανότητα να χτίζουν ισχυρές σχέσεις εμπιστοσύνης. Προσβλέπουμε στην προσέλκυση ατόμων που αναζητούν συνεχή επαγγελματική ανάπτυξη, που είναι πρόθυμα να μάθουν και να εξελιχθούν μαζί με την εταιρεία και έχουν την διάθεση να συμβάλλουν σε μια ομάδα που διακρίνεται για την συνεργασία και το κοινό όραμα για ένα ασφαλέστερο μέλλον.

Ποια είναι τώρα η φιλοσοφία της Huminance ως προς την ανάπτυξη των συνεργατών – ασφαλιστικών συμβούλων της;

Στην Huminance, η φιλοσοφία μας για την ανάπτυξη των συνεργατών και των ασφαλιστικών συμβούλων εστιάζει στη συνεχή εκπαίδευση, την επαγγελματική εξέλιξη και την προώθηση ενός περιβάλλοντος που ενθαρρύνει την καινοτομία και την ανθρωποκεντρική προσέγγιση.

Πιστεύουμε στην δύναμη της εκπαίδευσης και της συνεχούς επιμόρφωσης, όχι μόνο στις τεχνικές ασφαλιστικές γνώσεις αλλά και στις δεξιότητες επικοινωνίας και πελατειακής εξυπηρέτησης. Ενθαρρύνουμε τους συνεργάτες μας να είναι πρωτοπόροι, να σκέφτονται δημιουργικά και να αναπτύσσουν λύσεις που όχι μόνο ανταποκρίνονται στις ανάγκες των πελατών αλλά τις υπερβαίνουν.

Δίνουμε έμφαση στην ανάπτυξη μια κουλτούρας που στηρίζει την αμοιβαία κατανόηση, τη συνεργασία και την ανοιχτή επικοινωνία. Προσφέρουμε στους συνεργάτες μας τις ευκαιρίες και τα εργαλεία για να αναπτυχθούν τους στο μέγιστο, με στόχο την δημιουργία μιας ομάδας ανθρώπων που είναι όχι μόνο επαγγελματίες αλλά και πρεσβευτές των αξιών και του οράματος της Huminance.

Πείτε μας λίγα λόγια για τις συνεργασίες σας. Με πόσες ασφαλιστικές συνεργάζεστε σήμερα και ποιοι οι στόχοι σας μέσα από κάθε συνεργασία;

Ο στόχος μας μέσα από κάθε συνεργασία είναι η δημιουργία ενός ασφαλούς και σίγουρου μέλλοντος για τους πελάτες μας, προσφέροντας τις καλύτερες δυνατές λύσεις ασφάλισης που είναι ευέλικτες, αξιόπιστες και προσαρμοσμένες στις μοναδικές τους ανάγκες.

Η αποκλειστική μας συνεργασία με την Universal Life, την ιστορικότερη ασφαλιστική εταιρεία στην Κύπρο, είναι ένα βασικό στοιχείο στην προσπάθεια αυτή. Από την ίδρυσή της το 1970, η Universal Life έχει γίνει συνώνυμο της αξιοπιστίας και της καινοτομίας στον τομέα της ασφάλισης ζωής. Η συνεργασία μας αποσκοπεί στην ενίσχυση της ικανότητάς μας να προσφέρουμε προηγμένες, προσαρμοσμένες λύσεις στους πελάτες μας, δίνοντας τους την δυνατότητα να διαμορφώσουν το ασφαλιστικό τους μέλλον με εμπιστοσύνη και σιγουριά.

Επιπρόσθετα, μέσω της Universal Insurance Agency (UIA), παρέχουμε πρόσβαση σε προϊόντα γενικής ασφάλισης από μια σειρά διαφορετικών εταιρειών, επεκτείνοντας τις δυνατότητες επιλογής για τους πελάτες μας. Η UIA, θυγατρική της Universal Life, προσφέρει σύγχρονες, ευέλικτες και αξιόπιστες λύσεις ασφάλισης γενικής φύσεως, παρέχοντας πλήρη κάλυψη και προσαρμογή στις ανάγκες κάθε πελάτη.

Με αυτές τις συνεργασίες, είμαστε σε θέση να προσφέρουμε στους πελάτες μας ένα πλήρες φάσμα λύσεων ασφάλισης, καλύπτοντας όλες τις πιθανές ανάγκες τους με εξατομικευμένες και ανταγωνιστικές προτάσεις.

Ποιοι οι στόχοι σας για τη φετινή πρώτη σας χρονιά και ποιοι για το μέλλον ευρύτερα;

Στην πρώτη μας χρονιά στην Huminance, οι στόχοι μας εστιάζονται στην εδραίωση της θέσης μας στην αγορά ως ένας αξιόπιστος και καινοτόμος πάροχος ασφαλιστικών λύσεων. Προτεραιότητά μας είναι η ανάπτυξη μιας ισχυρής βάσης πελατών, η οικοδόμηση στέρεων σχέσεων με αυτούς, και η προσφορά υψηλού επιπέδου εξυπηρέτησης και υποστήριξης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Ρωτήσαμε το CHAT GPT πώς μπορεί να βοηθήσει έναν ασφαλιστικό διαμεσολαβητή στη σχέση με τους πελάτες του

Ένας από τους κύριους στόχους μας είναι η ενίσχυση και ανάπτυξη του δικτύου μας από ασφαλιστικούς συμβούλους, με έμφαση στην προσέλκυση ανθρώπων που έχουν αληθινό ενδιαφέρον για το καλό των συνανθρώπων τους. Αναζητούμε επαγγελματίες που είναι αυθεντικοί, αξιόπιστοι και διαθέτουν την ικανότητα να κτίζουν βαθιές και γνήσιες σχέσεις με τους πελάτες μας, προσφέροντας υπηρεσίες ασφάλισης με σεβασμό και κατανόηση των μοναδικών τους αναγκών.

Η διαρκής εκπαίδευση και επαγγελματική ανάπτυξη των συμβούλων μας είναι κεντρικής σημασίας, καθώς πιστεύουμε ότι η ποιότητα της ασφαλιστικής συμβουλής είναι άμεσα συνδεδεμένη με την ικανότητα των συμβούλων μας να αντιλαμβάνονται και να ανταποκρίνονται στις ανθρώπινες ανάγκες. Μέσω αυτής της εστίασης, στοχεύουμε στην εδραίωση ενός ισχυρού, ανθρωποκεντρικού προφίλ στην αγορά, καθιστώντας την Huminance συνώνυμο της αληθινής φροντίδας και της εμπιστοσύνης στον κλάδο της ασφάλισης.

Για το μέλλον, οι στόχοι μας επεκτείνονται στη συνεχή ανάπτυξη και εξέλιξη των υπηρεσιών μας, ώστε να ανταποκρινόμαστε στις μεταβαλλόμενες ανάγκες της αγοράς και των πελατών μας.

Ποιες είναι οι μεγαλύτερες προκλήσεις πιστεύετε που αντιμετωπίζει ο κλάδος σας σήμερα και ειδικά η διαμεσολάβηση; Πως θα τις αντιμετωπίσετε σε εταιρικό επίπεδο;

Στον σύγχρονο ασφαλιστικό κλάδο, μία από τις μεγαλύτερες προκλήσεις είναι η διαχείριση της συνεχώς αυξανόμενης πολυπλοκότητας των ασφαλιστικών προϊόντων και η ανταπόκριση στις μεταβαλλόμενες ανάγκες των πελατών. Επιπρόσθετα, η διαμεσολάβηση αντιμετωπίζει την πρόκληση της ενσωμάτωσης νέων τεχνολογιών και της ανταπόκρισης στις ψηφιακές προσδοκίες των καταναλωτών.

Στην Huminance, προσεγγίζουμε αυτές τις προκλήσεις με στρατηγική ανάπτυξης που επικεντρώνεται στη συνεχή εκπαίδευση και επιμόρφωση των διαμεσολαβητών μας. Αυτό σημαίνει ότι διασφαλίζουμε την ενημέρωση και την εξειδίκευση των ασφαλιστικών μας συμβούλων σε όλες τις νεότερες εξελίξεις και τάσεις της αγοράς. Επιπλέον, επενδύουμε στην τεχνολογία ώστε να προσφέρουμε μια πιο ολοκληρωμένη και εξατομικευμένη εμπειρία στους πελάτες μας.

Στην Huminance, αντιμετωπίζουμε όλες τις προκλήσεις ως ευκαιρίες για ανάπτυξη και εξέλιξη! Επιδιώκουμε λοιπόν να ανταποκριθούμε στις προσκλήσεις με δημιουργικότητα και ευελιξία, διασφαλίζοντας έτσι ότι μπορούμε να παραμείνουμε ευέλικτοι και έτοιμοι να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη.

Πως η τεχνολογία επηρεάζει την ασφάλιση και τη διαμεσολάβηση σήμερα και σκοπεύετε να την αξιοποιήσετε ως εταιρεία;

Η τεχνολογία έχει επαναστατικό αντίκτυπο στον ασφαλιστικό κλάδο με την αυτοματοποίηση των διαδικασιών, την ανάλυση δεδομένων για καλύτερη αξιολόγηση των κινδύνων και την προσφορά πιο εξατομικευμένων λύσεων ασφάλισης. Στη διαμεσολάβηση, η τεχνολογία μετασχηματίζει πλέον ουσιαστικά την εμπειρία του πελάτη.

Στην Huminance, σκοπεύουμε να αξιοποιήσουμε την τεχνολογία στο έπακρο για να βελτιώσουμε την αποδοτικότητα και την διαφάνεια των ασφαλιστικών μας λύσεων. Αυτό περιλαμβάνει την χρήση πλατφορμών διαχείρισης πελατών (CRM) για την καλύτερη εξυπηρέτηση και την ενίσχυση των σχέσεων μας με τους πελάτες, καθώς και την εφαρμογή προηγμένων αναλυτικών εργαλείων για καλύτερη αξιολόγηση και προσαρμογή των ασφαλιστικών καλύψεων.

Παράλληλα, η εστίαση στο ψηφιακό μετασχηματισμό επιτρέπει την ανάπτυξη καινοτόμων υπηρεσιών, όπως η τεχνητή νοημοσύνη, βελτιώνοντας την εμπειρία του πελάτη και αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την ευκολία και την ταχύτητα της εξυπηρέτησης. Στοχεύουμε να ενσωματώσουμε την τεχνολογία αυτή σε κάθε πτυχή της λειτουργίας μας, διασφαλίζοντας ότι η Huminance παραμένει στην πρωτοπορία των ασφαλιστικών υπηρεσιών στην εποχή της ψηφιακής μεταβολής.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.