1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Διεθνή Νέα
  6. »
  7. Aviva: Ένα σχέδιο για το περιβάλλον και την ικανοποίηση των εργαζομένων

Aviva: Ένα σχέδιο για το περιβάλλον και την ικανοποίηση των εργαζομένων

Aviva: Ένα σχέδιο για το περιβάλλον και την ικανοποίηση των εργαζομένων
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Για όσους τους αρέσει να βλέπουν και να εμπνέονται από εταιρείες που κάνουν όμορφες και καινοτόμες ενέργειες για το προσωπικό τους, αυτή που πιστεύουμε θα σας ενθουσιάσει.

Η Aviva, ο Βρετανικός ασφαλιστικός κολοσσός, εγκαινίασε πριν μερικές μέρες ένα  πρόγραμμα απόκτησης ηλεκτρικού αυτοκινήτου με αποκοπή μισθού για το προσωπικό της Βρετανίας. Το πρόγραμμα που υλοποιείτε σε συνεργασία με την εταιρεία έξυπνων λύσεων για οχήματα Zenith προσφέρει πρόσβαση σε αμιγώς ηλεκτρικά αυτοκίνητα όπως το Nissan Leaf και το Mini Electric, με συμβόλαιο 2 ή 3 χρόνων. Στην τιμή περιλαμβάνονται επίσης η περιεκτική ασφάλιση από την Aviva, ο μηχανικός έλεγχος και η συντήρηση του οχήματος, οδική βοήθεια, αντικατάσταση ελαστικών, βοήθεια ατυχημάτων και 24ώρη βοήθεια.

Το πρόγραμμα αυτό αποτελεί μέρος της συνεχιζόμενης προσπάθειας της εταιρείας σε σχέση με την κλιματική αλλαγή που στόχο έχει την μηδενική εκπομπή άνθρακα από τις δραστηριότητες της εταιρείας μέχρι το 2040.

Στα πλαίσια του ίδιου στόχου η εταιρεία έχει αυξήσει την γκάμα των ποδηλάτων στο πρόγραμμα Cycle2Work ενώ αύξησε και το όριο του προγράμματος από τις 2,000 στις 4,000 στερλίνες.

Ο Ντάνι Χάρμερ, επικεφαλής του Ανθρώπινου Δυναμικού της εταιρείας, δήλωσε «Οι άνθρωποί μας είναι εξαιρετικά παθιασμένοι με τον στόχο που έχει θέσει η εταιρεία για μηδενικές εκπομπές άνθρακα μέχρι το 2040, οπότε αναζητούμε συνεχώς πρακτικούς τρόπους για να τους βοηθήσουμε να περιορίσουν την κλιματική αλλαγή. Το πρόγραμμα για Ηλεκτρικά Οχήματα της Aviva και τα προγράμματα Cycle2Work είναι δύο τρόποι με τους οποίους τους υποστηρίζουμε για να βοηθήσουν στην πράξη.»

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η «επανάσταση» των ηλεκτρικών οχημάτων: Tι σημαίνει για τις Ασφαλιστικές εταιρείες;

Το όφελος τέτοιων προγραμμάτων για τους εργαζομένους είναι ότι τους δίνετε η δυνατότητα να οδηγούν καινούργιο αυτοκίνητο χωρίς να χρειαστεί να δανειστούν, «θυσιάζοντας» ένα μέρος του μισθού τους και επιπλέον να εξοικονομήσουν από τους φόρους και τις εισφορές που θα πλήρωναν αφού το ποσό αποκόπτετε από τον μισθό τους πριν τους φόρους και τις εισφορές.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.