1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ασφαλιστικό Συνέδριο: Οι νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και η προοπτική των Γενικών...

Ασφαλιστικό Συνέδριο: Οι νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και η προοπτική των Γενικών Ασφαλίσεων στο μικροσκόπιο της 2η Ενότητας

Ασφαλιστικό Συνέδριο: Οι νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και η προοπτική των Γενικών Ασφαλίσεων στο μικροσκόπιο της 2η Ενότητας
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Δύο μέρες απομένουν για το 18ο Ασφαλιστικό Συνέδριο που διοργανώνει το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου. Το συνέδριο που θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τετάρτη 16 Νοεμβρίου, στο Hilton Cyprus στη Λευκωσία, είναι αφιερωμένο στα 50 Χρόνια προσφοράς του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου στην Επαγγελματική Εκπαίδευση.

Στις 4 ενότητες του το συνέδριο, έχει ως στόχο να εξετάσει όλες τις τάσεις και εξελίξεις που απασχολούν τον ασφαλιστικό κλάδο σήμερα.

Στη δεύτερη ενότητα του συνεδρίου, ένα πλούσιο πάνελ θα συζητήσει τις νέες ευκαιρίες ανάπτυξης και την προοπτική των Γενικών Ασφαλίσεων.

Μέσα από την συζήτηση ανάμεσα σε 5 κορυφαία στελέχη της αγοράς την οποία θα συντονίζει ο κ. Μιλτιάδης Μιλτιάδους, Ανεξάρτητος Σύµβουλος Ασφαλίσεων και ∆ιαχείρισης Κινδύνων και Λέκτορας του Ασφαλιστικού Ινστιτούτου Κύπρου, θα αποκαλυφθούν ποια είναι τα νέα Ασφαλιστικά προϊόντα που πρέπει να είναι σε θέση οι Ασφαλιστικές εταιρείες Γενικού Κλάδου να προσφέρουν στους καταναλωτές και πως η ζήτηση για εξιδικευμένες ασφαλίσεις αναμένεται να αυξηθεί ραγδαία στο μέλλον.

Οι Ασφαλίσεις κυβερνοχώρου – Cyber Insurance αλλά και κατά πόσο νέες Ασφαλίσεις Επαγγελματικής Ευθύνης θα πρέπει να καταστούν υποχρεωτικές θα είναι μερικά από τα ζητήματα που θα εξετάσει η δεύτερη ενότητα.

Ακόμη στο επίκεντρο θα βρεθεί η Ασφάλιση Περιβαλλοντικής Ευθύνης ειδικά σε επιχειρήσεις που πιθανό να ρυπαίνουν το περιβάλλον όπως ξενοδοχεία και εργοστάσια αλλά και το πως η κλιματική αλλαγή επηρεάζει τον Ασφαλιστικό Κλάδο εφόσον οι αποζημιώσεις από τις φυσικές καταστροφές υποχρεωτικά θα αυξήσουν τα ασφάλιστρα αλλά και το ενδιαφέρον για νέες καλύψεις.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Η Υδρόγειος Ασφαλιστική γίνεται YPERA και εγκαινιάζει μία νέα εποχή!

Τέλος η Ασφάλιση Αυτόνομων Οχημάτων και το πως θα επηρεάσει καθοριστικά τις ασφαλίσεις Μηχανοκινήτων Οχημάτων θα είναι ακόμη ένα ζήτημα που θα εξετάσει αυτή η ενότητα.

Στην ανοικτή συζήτηση της δεύτερης ενότητας που όπως είπαμε θα συντονίζει ο κ. Μιλτιάδης Μιλτιάδου, θα λάβουν μέρος:

  • Δρ. Νάκης Αντωνίου, Διευθύνων Σύμβουλος, Υδρόγειος Ασφαλιστική
  • κ. Σταύρος Φλωρίδης, Γενικός Διευθυντής, AIG EUROPE S.A. (Cyprus Branch)
  • κ. Κυριάκος Τυλλής, Γενικός Διευθυντής, Κόσμος Ασφαλιστική
  • κ. Πόλυς Γρηγορίου, Αναπληρωτής Γενικός Διευθυντής, Altius Insurance
  • κ. Στέλιος Τραχωνίτης, Γενικός Διευθυντής Ασφαλιστικές Εργασίες, Commercial General Insurance

Οι εργασίες του συνεδρίου αρχίζουν στις 08:30 και θα ολοκληρωθούν στις 4:30

Δείτε εδώ το πλήρες πρόγραμμα του συνεδρίου.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.