1. Home
  2. »
  3. Blog
  4. »
  5. Τοπικα Νεα
  6. »
  7. Ασφαλιστικό Συνέδριο 2021: Ατενίζοντας το μέλλον

Ασφαλιστικό Συνέδριο 2021: Ατενίζοντας το μέλλον

Ασφαλιστικό Συνέδριο 2021: Ατενίζοντας το μέλλον
0

Ακολουθήστε μας στο Linkedin και συνδεθείτε με άλλους επαγγελματίες του κλάδου

Το πλήρες πρόγραμμα για το Ασφαλιστικό Συνέδριο 2021 ανακοίνωσε σήμερα το Ασφαλιστικό Ινστιτούτο Κύπρου. Το συνέδριο θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 03 Νοεμβρίου στο Hilton Cyprus στην Λευκωσία.

Το κεντρικό μήνυμα του συνεδρίου, που έγινε θεσμός για την ασφαλιστική αγορά αφού πραγματοποιείτε από το 2005, είναι «Ατενίζοντας το μέλλον – The Future is NOW». Το φετινό ασφαλιστικό συνέδριο τελεί υπό την αιγίδα της προέδρου της Βουλής των αντιπροσώπων Κας. Αννίτας Δημητρίου και θα πραγματοποιηθεί τόσο με φυσική παρουσία αλλά και διαδικτυακά.

Όπως αναφέρει σε μήνυμα του ο πρόεδρος του Ινστιτούτου Κός. Χαράλαμπος Χαμπουρής, «το φετινό μας Συνέδριο έχει την ιδιαιτερότητα να διοργανώνεται στο μέσο της εξελισσόμενης υγειονομικής κρίσης που έχει επηρεάσει τη ζωή μας, την επικοινωνία μας, την εργασία μας και τον τρόπο εκπαίδευσής μας» και τονίζει ότι «καλούμαστε λοιπόν στο φετινό μας Συνέδριο να εξετάσουμε θέματα που αφορούν τις επιδράσεις της τεχνολογίας, τη ψηφιακή διαμόρφωση και αξιοποίηση των νέων τεχνολογιών για την επιχειρηματική συνέχεια και την επαγγελματική μας ανάπτυξη»

Το συνέδριο μετά τις εισαγωγικές ομιλίες θα περιλαμβάνει 5 ενότητες. Η πρώτη αφορά το «πως η Υγειονομική κρίση επηρεάζει την Ασφαλιστική μας Βιομηχανία» ενώ η δεύτερη θα ασχοληθεί με τις  Υποχρεωτικές Ασφαλίσεις στην Κύπρο και τις αναμενόμενες αλλαγές.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:  Έρχεται στις 21 Μαΐου το 9ο Παγκύπριο Συνέδριο του ΠΣΕΑΔ

Στην συνέχεια θα ακολουθήσει η Τρίτη ενότητα με θέμα «Ο Ασφαλιστικός Κλάδος από το Σήμερα στο Αύριο» όπου μεταξύ άλλων θα παρουσιαστούν και τα ευρήματα δύο ερευνών που πραγματοποιήσε η εταιρεία Cypronetwork σε σχέση με την αντίληψη καταναλωτών και επιχειρήσεων σε σχέση με τον ασφαλιστικό τομέα.

Τέλος, η τέταρτη ενότητα θα ασχοληθεί με «το Μέλλον της Συνταξιοδότησης στην Κύπρο και ο ρόλος της Ιδιωτικής Ασφάλισης» και το συνέδριο θα κλείσει με θέμα «Επικοινωνία και Προσδοκίες».

Όλες τις λεπτομέρειες σχετικά με το συνέδριο, το κόστος και τους τρόπους εγγραφής, το αναλυτικό πρόγραμμα και τους ομιλητές μπορείτε να τις βρείτε στο ενημερωτικό έντυπο του Ινστιτούτου που είναι διαθέσιμο εδώ.

Ακολουθήστε το Cyprus Insurance News σε Viber και Telegram για να μαθαίνετε πρώτοι τα πιο σημαντικά ασφαλιστικά νέα από Κύπρο και εξωτερικό!

Cyprus Insurance News Team

Η συντακτική ομάδα του Cyprus Insurance News, παρακολουθεί καθημερινά τις εξελίξεις της ασφαλιστικής αγοράς στην Κύπρο και το εξωτερικό και σας τις μεταφέρει άμεσα με εγκυρότητα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας
Εγγραφείτε στο Newsletter μας για να έχετε
όλα τα νέα της Ασφαλιστικής Αγοράς στο
Ηλεκτρονικό σας ταχυδρομείο.